Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 17.05.2012.
11:43
Kurir rs A

Lažna baba pljačkala zlatare!

Danijela N. (38) uhapšena je zbog sumnje da je u poslednje dve godine, maskirana u staricu, opljačkala više od 50 juvelirnica u 20 gradova širom zemlje

Danijela N. snimljena prošle godine. Tada nije bila maskirana
 


Policija iz Ćuprije privela je Danijelu N. (38) iz sela Obrva kod Kraljeva zbog sumnje da je opljačkala više od 50 zlatara širom Srbije. Hapšenje je okončalo Danijelin dvogodišnji pohod na zlato i dragocenosti od kojih je izdržavala sebe i novopečenog muža.

Muž: U šoku sam!

 

Ubrzo po hapšenju Danijele N., policija je našla i njenog supruga.

- Bio je potpuno zatečen kad smo mu rekli da mu je žena uhapšena zbog pljačke! Rekao je da je Danijela donosila novac u kuću, ali je verovao da ga je legalno nabavljala. Napomenuo je i da je suprugu upoznao preko Fejsbuka i da su se posle kratkog dopisivanja upoznali i venčali.

Kako Kurir saznaje, Danijela je u ponedeljak po podne iz dve zlatare u Ćupriji ukrala medaljon vredan oko 2.000 evra i 22 grama zlata. Vlasnici radnje su tek sutradan shvatili da su pokradeni i slučaj su prijavili policiji.

- Vlasnik nam je rekao da mu je nepoznata žena iz zlatare ukrala medaljon i objasnio da su kamere snimile pljačku. Na snimku smo videli ženu obučenu u crno, koja deluje kao da ima pedesetak godina. Brzo smo se organizovali i uspeli da je uhvatimo pre nego što je napustila Ćupriju - priča Kurirov izvor iz policije.

On dodaje i da su se iznenadili kad su Danijelu N. priveli u stanicu.

- Tek tada smo shvatili da je maskirana tako da izgleda dosta starije i da se ispod šminke krije mlada žena! Ipak, najviše smo se iznenadili kad nam je priznala da je u poslednje dve godine pljačkala zlatare u više od 20 mesta u Srbiji, u nekom gradu i po dve-tri radnje! Objasnila je da je u svakoj zlatari tražila da vidi neki komad nakita.

Radnicama je ostavljala po 1.000 dinara kapare i tek kad bi stekla njihovo poverenje i ostavila utisak ozbiljnog kupca, poslala bi ih da joj iz magacina donesu jos nešto da vidi, a onda bi u džep trpala sve što joj padne pod ruku - ispričao je izvor lista "Kurir".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.05.2012. 13:12
Благо нама у Србији брале: жене од 50 година називају бабама а оне од 40 девојкама. Овај коментар нема везе са пљачком али има са нашим менталитетом.
Četvrtak 17.05.2012. 13:59
Pravi moderni brak: upoznao ženu preko Fejsbuka, brzo se venčali, nije je pitao odakle joj novac koji donosi kući, i sada svoje stanje šokiranosti može da podeli sa Fejs prijateljima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online