Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 27.11.2011.
09:28
Beta A

Noć u Beogradu odnela dva života

Dvojica vatrogasaca povređena su prilikom gašenja požara u Zvečanskoj ulici u Beogradu, a jedna devojka preminula je nakon što je skočila sa Brankovog mosta, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je pet osoba povređeno u saobraćajnim nezgodama koje su se u toku noći dogodile u Beogradu, a da je jedan muškarac pronađen mrtav u automobilu u Bulevaru vojvode Mišića.

Foto: Ilustracija

Macura je kazala da su dvojica vatrogasaca, koji su povređeni prilikom gašenja požara u Zvečanskoj ulici, sa lakšim povredama prevezeni u Urgentni centar.

"Jedan vatrogasac imao je ubodnu ranu desne šake, a drugi tupu povredu desnog lakta", kazala je Macura.

Prema njenim rečima, tri ekipe Hitne pomoći dežurale su do 7 sati ujutru u Zvečanskoj ulici, gde je oko ponoći izbio požar u kojem nije bilo povređenih stanara ali je izgorelo više baraka.

Jedna devojka stara oko 25 godina preminula je nakon što je skočila sa Brankovog mosta kod splava Kolos, rekla je Macura. Ona je navela da je devojka prevezena u Urgentni centar gde je nakon reanimacije preminula.

Macura je rekla da je pet osoba povređeno u saobraćajnim nezgodama koje su se u toku noći dogodile u Beogradu a da je muškarac star 53 godine pronađen mrtav u automobilu u Bulevaru vojvode Mišića, rekla je Macura.

"Lekarska ekipa naišla je na automobil zakucan u stub oko 5 časova. Vozač je reanimiran pola sata, ali nije davao znake života. Konstatovana je smrt, ali se ne zna da li je prvo preminuo pa udario u stub ili je preminuo nakon udarca", kazala je Macura.

U saobraćajnom udesu na auto-putu kod isključenja za Topčider povređene su dve osobe, dok je jedan muškarac povređen u nezgodi koja se oko dva sata posle ponoći dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra.

U udesu u Ulici kralja Milana povređen je muškarac star 32 godine, dok je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19 časova dogodila na uglu Ulice Koste Glavinića i Vase Pelagića povređen muškarac koji je sa povredama glave prevezen u Urgentni centar.

Macura je navela da je posle utakmice Crvena zvezda-Partizan bilo tuča i alkoholisanih stanja, a da Hitna pomoć nije intervenisala posle koncerta Dina Merlina u Beogradskoj areni.

Macura je rekla da su ekipe Hitne pomoći u toku noći imale 122 intervencije, od kojih 26 na javnom mestu, a da su se javljali svi hronični bolesnici.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online