Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 17.07.2011.
05:29
Vesti A

Juvelir smrt za razbojnike

Nenad Radić (27) teško je ranjen, a njegov rođak Rade Radić (27) uhapšen, dok su pokušavali da opljačkaju juvelirnicu u Beogradu. Radića je ranio vlasnik juvelirnice, koji je odbio da preda nakit i pazar razbojnicima i hrabro im se suprotstavio.

Lokalni mediji navode da je vlasnik napadnute juvelirnice i ranije pucao na razbojnike. Pre dve godine Dragan S. pogodio je u stomak ovog juvelira, ali je tako teško ranjen uzvratio vatru. Razbojnika je pogodio ispod pazuha i on je pao mrtav.
 

I ovog puta pucnjava se odigrala kao u filmu, naočigled mnoštva prolaznika. U policiji kažu da je vlasnik zlatare odbio da preda nakit, a onda i potegao pištolj i pucao u razbojnika koji je, iako naoružan, pokušao da pobegne.
 

Kako kažu u policiji, napadnuta zlatara do sada je nekoliko puta bila na meti pljačkaša.

Pucnjava na ulici: Razbojnik izgubio pištolj

Obojica razbojnika ovog puta imali su pištolje kada su ušli u juvelirnicu i naredili vlasniku da im preda nakit. On je to odbio, pa su potegli pištolje iz pasa. U tom trenutku i vlasnik je potegao pištolj. Sve se nakon toga odigralo munjevito i policija još nije sastavila ceo scenario.

Razbojnici su istrčali i pošli u pravcu obližnje pijace Đeram, a vlasnik je izleteo za njima. U tom trenutku na ulici je bilo mnogo prolaznika, ali niko nije mogao da kaže da li je razbojnik uperio pištolj prema zlataru pre nego što je ovaj ispalio metak i pogodio ga u stomak. Ranjeni pljačkaš je pao, dok je njegov saučesnik nastavio da beži.
 

U policiji kažu da je patrola, koja je bila stotinak metara dalje, potrčala da vidi šta se dešava čim su se čule pucnjava i vriska prolaznika.


- Patrola iz Policijske stanice Zvezdara bukvalno je naletela na Radeta Radića. On je utrčao u prvi ulaz i tako pokušao da se spase. Policajci su utrčali za njim, sustigli ga u haustoru i savladali - kažu u policiji.

Pljačkaš operisan

 

U Bulevar je ubrzo pored velikog broja policijskih vozila stigla i ekipa Hitne pomoći koja je teško ranjenog pljačkaša prevezla u Urgentni centar, gde je odmah nakon prijema operisan. Policija je brzo identifikovala pljačkaše i utvrdila da su Radići državljani BiH koji povremeno borave u Beogradu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 17.07.2011. 17:17
skurcilo mu. stalno pokusavaju da ga opljackaju. ako je pucao.
Nedelja 17.07.2011. 09:25
Сад ће власник да одговара јер се дрзнууо да брани своју имовину од лопова....
Nedelja 17.07.2011. 16:01
Steta sto nije "sustigao" i onog drugog...mogao bi mirnije da spava. Respekt.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online