Petak 7. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 15.12.2010.
15:36
B92 A

Uhapšen sin Radovana Stojičića Badže

Vojkan Stojičić (30), sin nekadašnjeg načelnika Resora javne bezbednosti i zamenika ministra policije Radovana Stojičića Badže, uhapšen je u Beogradu, prenose beogradski mediji.

Radovan Stojičić Badža

Prema nezvaničnim informacijama Stojičić mlađi uhapšen je pošto je sa saučesnikom Dragijem Marašom (50) opljačkao vilu u Užičkoj ulici u Beogradu.

"Uhapšeni su odmah posle pljačke i privedeni u beogradsku policiju gde se saslušavaju zbog sumnje da osim vile u Užičkoj 19, stoje i iza serije provala u vile i diplomatsko-konzularna predstavništva u beogradskim naseljima Senjak i Dedinje. Samo ove godine u ovim elitnim delovima grada izvršeno je više od 60 upada, i pljački, zbog kojih se trenutno saslušavaju osumnjičeni Stojčić i Maraš", rekao je za "Blic" izvor iz beogradske policije.
 

Sin vlasnice opljačkane kuće u Užičkoj, Aleksandar Besarović za “Blic” kaže da je pljačku otkrio u 18 sati.

"Vratio sam se sa fakulteta i ušao na sporedni ulaz, tako da nisam ni primetio da je brava na glavnim vratima obijena. Odmah sam izašao da prošetam kuče i tada sam napolju video otiske stopala, zbog čega sam se vratio unutra i ugledao ispreturane stvari. Očigledno je da su tražili novac, ali ga nisu našli", rekao je Aleksandar Besarović. On kaže da je zatim došla policija i obavila uviđaj.
 

Stojičićeva grupa je, navodno, u nekoliko navrata provaljivala i pljačkala kuće i stanove u elitnim beogradskim naseljima Senjaku i Dedinju. Stojičić je poslednji put privođen u akciji "Morava", kada je bio osumnjičen da je dilovao drogu u Novom Beogradu, a uhapšen je u stanu jednog niškog dilera, u kome je pronađena i droga.

Inače Stojičić mlađi je 2002. osuđen na osam meseci zatvora, odnosno dve godine uslovno, zbog nelegalnog posedovanja pištolja CZ 99 i okvira sa 14 metaka. 

Mlađi Stojičić bio je svedok očevog ubistva, pošto je u noći likvidacije sedeo za njegovim stolom u restoranu "Mama mia". Prema navodima medija bahato se ponašao jož za očevog života. Zabeleženo je da je jednom prilikom, pošto je policija utvrdila da vozi bez dozvole, počeo da vređa policajce i da im preti ocem. Jedan policajac mu je udario šamar, zbog čega je prvo bio suspendovan, a kasnije i izbačen sa posla.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.12.2010. 17:47
Ивер не пада далеко од кладе.
Sreda 15.12.2010. 17:48
Изабрао страну на којој му је био тата! Веран породичној традицији.
Sreda 15.12.2010. 23:25
Položio ispit, može sada da radi u policiji !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online