Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 05.09.2016.
10:00
jutarnji.hr A

Milanović ponovo opleo po Srbima

Lider SDP i bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović odgovarao je na pitanja o najnovijoj aferi - hapšenju navodnog hrvatskog špijuna u Srbiji, pišu hrvatski mediji.

Tanjug/AP
Kako se Milanović nikad ne seti mržnje koju Hrvati i dan danas prosipaju na sve strane?

On je rekao kako se srpska vlast ponaša kao da su osnovali EU, a ne da su sejali mržnju, rat i zločine 90-tih po Hrvatskoj, prenosi jutarnji.hr.

- Odem u Jasenovac i govorim o zločinima NDH, a s druge strane slušam Vučića koji govori da su Hrvati ustaše. Dosta je - poručio je Milanović.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je u petak, 2. septembra, saopštilo da je osoba koja je uhapšena u saradnji s Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), osumnjičena za špijunažu i da je reč o osobi koja ima državljanstvo i Srbije i Hrvatske.

Milanović se i tada osvrnuo na ovu aferu, ističući da je taj "špijun" verovatno mogao da otkrije samo recept kako se prave leskovačke pljeskavice.


 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 05.09.2016. 10:23
Који су гори Католички или Православни Срби ??
Ponedeljak 05.09.2016. 10:55
Nemaju Hrvatski političari ništa drugo pričati svom narodu niti umiju bilo šta dobro uraditi za svoj narod kojeg oni strižu i muzu kao ovce. Kad ih ostrižu i pomuzu kroz proračune i krađe banditskoga tipa, tada kažu Hrvatima: "Srbi su krivi, oni su vas ostrigli i pomuzli pa za vas nema." Mi smo tu da vas branimo od njih jer ako vas mi ne odbranimo od srba vi ćete svi pomrijet a Srbi če zauzeti vašu zemlju. U njih druge priče nema. Narod kao narod, vjeruje svojim glavešinama, čobanima-namjesnicima i braniteljima USA i EU interesa u Hrvatskoj sa kojima zajedno pljačkaju narod Hrvatske. Još i Ruse potkače da im filosofija dobije na težini. Da imaju išta drugo da pričaju svom narodu i da umiju išta dobro uraditi za svoj narod, oni bi to pričali i radili. Pošto nemaju drugu priču, neka pričaju dok mogu, odnosno dok Hrvatima ne dođe do grala. A tada....nek im bude kako sami odrede bez nas. Samo nas nek ne diraju.
Sreda 07.09.2016. 18:51
On je zapravo, malograđanin zapušten u vaspitanju. On zamišlja da su javni, politički, potezi isto ono što su mu slabi otac i majka dopuštali. On misli da je zabavno mučiti mačke i pse, pljuvati u tuđe zdele, i urinirati po nečijem ruhu i poštenju. On je najobičniji ulučar zaštićen imunitetom vlasti. Milanović je već postao ruglo hrvatske politike, koja, zajedno sa ekonomijom i privredom, tone sve dublje. Zbog ovakvih (a bolji nisu ni na vidiku), Hrvatska neće moći da sastavi vladu ni za 20 godina. To oni znaju, i to je njihova boljka i histerija. Srbi, bez uzbuđivanja i glavu gore!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online