Utorak 4. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 25.04.2014.
13:23
Srna A

“Crna Gora da ukine sankcije Rusiji“

Demokratska srpska stranka (DSS) pozvala je Vladu Crne Gore da odmah povuče sankcije koje je uvela Rusiji, ocenivši da bi to moglo da izazove krupne probleme i posledice u odnosima dve zemlje.

Pozvao Vladu da prestane sa širenjem antiruskog rapoloženja u Crnoj Gori: Matija Nikolić
 

U DSS-u smatraju da se Crna Gora "apsolutno nije smela mešati u konfliktne odnose između Rusije na jednoj i EU i SAD na drugoj strani", navodeći primer Srbije koja je odlučila da zauzme neutralnu poziciju.

Portparol DSS-a Matija Nikolić pozvao je crnogorsku Vladu da prekine sa širenjem antiruskog raspoloženja u Crnoj Gori, koji se sprovodi na istovetan način kao što se to nekada činilo sa antisrpskim raspoloženjem.

Rusi spremaju osvetu Crnoj Gori?

"Ovakvi postupci vlasti su u suprotnosti sa većinskim raspoloženjem građana u Crnoj Gori koji su naklonjeni Rusiji, ali su u suprotnosti i sa viševekovnim najčvršćim vezama dve zemlje, ekonomskim, ali i vezama između najbližih pravoslavnih naroda i država", naveo je Nikolić.

On je pozvao vlast da posluša građane Crne Gore i prekine sa NATO integracijama, koje su već i započele, iako vlast za to nije dobila podršku građana.

POVEZANE VESTI

Petak 25.04.2014. 13:49
Nikada u istoriji Crnogorski narod nije imao ovakvu represivnu vlast kao danas Izdajnik Milo. On nije dobio ni jedne izbore u CG. Nego je sve ukrao prevarama.Evropa danas podržava Mila jer su učestovali zajedno u prevarama na Referendumu, tako je ovaj kasapin Srpskog naroda uspijo do sada sve najgore da uradi srpskom narodu u CRNOJ GORI.
Petak 25.04.2014. 13:59
Siptogorci ukidajte sankcije ako boga znate, Rusima je sve teze i teze, SAD Nemacka, Britanija, Francuska, koje su uvele sankcije Rusiji i nije toliko opasno izdrzace oni to. Ali Srpska Sparta da uvede sankcije je NEDOPUSTIVO.
Petak 25.04.2014. 14:43
Nema nikakve antiruske propagande u CG, g. Nikoliću. Ili svjesno lažete, ili ne znate. Narod misli proruski preko 60%. Svi su zgađeni ponašanjem Zapada. Za čudo pa je i u Njemačkoj tako. Sankcije Rusiji su samo djelo političara, kao i ovdje. Drago mi je da to znaju ruski političari te striktno odvajaju, iako ćemo osjetiti posljedice vazalnih vlasti. No, to može samo djelovati podsticajno da još veće nezadovoljstvo poraste. Šteta samo što nismo takvo društvo pa da imamo neku desničarsku stranku pa da pokupi te plodove - neko ko je žestoki protivnik EU i NATO-u i normalno prosrpski, ali i procrnogorski nastrojen da bi pomirio neke vještačke suprotnosti i stavio akcenat na unutrašnji razvoj i
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online