Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 24.02.2014.
09:06
Srna A

Napadač na Medojevića u pritvoru

Vlasnik nikšićke firme "Uniprom" Veselin Pejović priveden je kasno sinoć zbog fizičkog napada na funkcionera Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića.

Žrtva: Nebojša Medojević
 

Pejovića, koji je potencijalni kupac Kombinata aluminijuma u Podgorici (KAP), policija je privela na osnovu naloga Osnovnog državnog tužioca, koji mu je odredio pritvor od 48 časova. Njegov advokat Draško Đukanović najavio je da će na rešenje Tužilaštva o određivanju pritvora uložiti žalbu.

Medojević je juče u svojstvu svedoka saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, gdje je rekao da je reč o divljačkom napadu i odmazdi za njegovu poslaničku aktivnost.

Do incidenta je došlo pre dva dana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", kada se Medojević na delu za čekiranje sa svojom suprugom pripremao da otputuje za Podgoricu.

Pejović, čija je firma jedina dostavila ponudu za kupovinu imovine KAP-a, priznao je da je udario Medojevića i nakon incidenta je dao izjavu srpskoj policiji. Povod svađe Medojevića i Pejovića su verovatno javne optužbe predsednika Pokreta za promene da je ponudu za KAP preko vlasnika "Uniproma" poslao odbegli narko-bos Darko Šarić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.02.2014. 09:24
Црна Гора је мафијашка држава.Медојевић је познат и по својим политичким ставовима који одударају од владајуће антисрпске политике.Није омиљен код оног дела црногораца који негирају своје српско порекло.
Ponedeljak 24.02.2014. 10:01
Bravo Pejovicu! Konacno da se neko usudio da malkice prodrma ovu " radio Milevu" i intrigasa Medojevica! U demokratskoj I slobodnoj Crnoj Gori (koja postoji 700 godina) jako se gleda na "obraz i postenje"!
Utorak 25.02.2014. 17:58
Pa ako je ta vaše Crna Gora "stara" već 700 godina, što se svi ne vratite na svoja "stara" ognjišta i neka vam je tamo lijepo, uživajte. A ne, u Srbiji, zauzeli ste sve studentske domove, studirate po 20 godina i živite u tim domovima zbog čega smeštaj ne mogu dobiti studenti iz Srbije, dolazite u Beograd da se liječite. Na svakom drugom rukovodećem mjestu je crnogorac ili rodjen u Crnoj Gori ili poreklom iz Crne Gore. Tražili ste spostvenu državu, dobili ste je, i okanite se više Srbije. U svakom kriminalnom klanu su uglavnom crnogorci, oni se medjusobno ubijaju, tuku, stvaraju nered. Pa i ova dva iz članka, neka se biju u Crnoj Gori a na da stvaraju nered u Beogradu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online