Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.10.2018.
15:42
Sponzorisan tekst A

Kako uštedeti od 22.000 do 78.000 dinara za 6 meseci

Planiranje kućnog budžeta, upravljanje troškovima domaćinstva, povećanje prihoda ili ušteda novca - to su teme koje okupiraju svaku porodicu. Kakva god da je materijalna situacija, uvek je potrebno planirati troškove i pametno upravljati novcem. Jedan od važnijih aspekata planiranja kućnog budžeta jeste i štednja. Troškovi za stan, računi, hrana i hemija, garderoba, auto - sve su to obaveze koje nas čekaju i nije lako snaći se u tom lavirintu i ostvariti uštedu.

Promo
 

Pa, gde se onda krije moguće rešenje?

Nije uvek lako povećati mesečne prihode, ali je troškove koje imamo svakog meseca moguće smanjiti, a da pri tome ne gubimo na kvalitetu usluga koje koristimo. Danas su svakom domaćinstvu neophodni fiksni i mobilni telefon, internet i digitalna televizija, a novac koji za ove usluge izdvajamo jeste nešto na šta možemo uticati.

Kupujući više proizvoda ili usluga od jednog prodavca, možete dobiti bolju cenu. Na taj način ostvarujete značajnu uštedu.

Na našem tržištu sve ove usluge objedinjene u jedan povoljan paket nudi mts, kroz Box pakete. U aktuelnoj ponudi svi novi korisnici Box 4 paketa prvih 6 meseci usluge telefonije, interneta i televizije plaćaju samo 1 dinar.

S obzirom na to da je mesečna cena paketa od 3.699 do 12.999 dinara, ušteda koju ostvarujete ovim izborom može iznositi od 22.000, pa do neverovatnih 78.000 dinara. Razgovarajte neograničeno, surfujte brzinama svetlosti, uživajte u vrhunskom televizijskom sadržaju i uštedite!

Mobilni Internet koji spaja porodicu i donosi uštede

Uticaj interneta na naš svakodnevni život tema je raznih naučnih istraživanja duži niz godina. Stručnjaci nastoje da utvrde kako Internet menja naše svakodnevne navike i oblikuje naše potrebe. Neretko rezultati ovih studija upućuju na to da nas je Internet otuđio i da većinu vremena provodimo usredsređeni na mobilne telefone umesto na direktan kontakt sa sagovornikom.

Sa druge strane, svesni smo da nam je Internet pružio mogućnost povezivanja sa ljudima sa kojima bismo veoma teško mogli da održavamo kontakt na drugačiji način. Zahvaljujući tehnološkom napretku, brzini povezivanja bez obzira na udaljenost, svet se toliko smanjio da nam se čini da može da stane u našu dnevnu sobu u koju putem malih ekrana možemo da pozovemo rodbinu ili bliske prijatelje.

Najmlađi članovi porodice najbrže i usvajaju sve prednosti koje Internet donosi. Dobro ili ne, činjenica je da je njima nepoznat svet bez stalne povezanosti, tako da očekuju da stalno budu konektovani kako na Internet, tako i međusobno, i da zapravo jedini prelaz koji osete bude prelaz sa jednog na drugi uređaj.

Navedena očekivanja i potrebe nužno moraju da isprate operatori u domenu mobilnog interneta. Takvu ponudu svakako nudi mts u u svom Box 4 paketu koji, umrežavanjem mobilnih brojeva, korisnicima omogućava da ostvare pravo na 100 GB mobilnog interneta po sjajnim 4G brzinama i to svakog meseca tokom trajanja ugovora. Ako tome dodamo i činjenicu da prvih 6 meseci cena Box 4 paketa iznosi 1 dinar mesečno, jasno je da će svaka porodica ostvariti i značajne uštede.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online