Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.07.2016.
20:20
Vestionline A

Addiko banka - novi brend za novi početak

Addiko banka je novi brend pod kojim će bivša Hypo Group Alpe Adria AG poslovati od 11. jula u Srbiji i na ostalim tržištima u regionu. Identitet novog brenda koji je spektakulano otkriven uz korišćenje digitalnih tehnologija odražava novu poslovnu strategiju banke, njenu jedinstvenu poziciju, ali pre svega posvećenost unapređenjima i promeni koncepta bankarstva za koji se banka zalaže, a to je praktično bankarstvo.

Promo
 

Addiko banka će se fokusirati na suštinu poslovanja, biće efikasna i komuniciraće jednostavno, pošto ova tri jasna principa oslikavaju značenje termina „praktično bankarstvo“. Banka ovim potezom želi da se posveti velikom izazovu današnjeg bankarstva, gde je tempo modernog života sve brži a ljudi žele jednostavnije proizvode, praktične i brze usluge. Addiko banka prepoznaje potrebu da bankarstvo postane bliže potrebama klijenata i to je princip na kojem će se banka daje razvijati. U ponudi će biti manji broj proizvoda, ali će izbor odgovarajućeg proizvoda za klijenta biti jednostavniji, uz manje formulara, što će znatno ubrzati bankarsko poslovanje. 

- Praktično bankarstvo opisuje način na koji želimo da brend Addiko bude viđen, ono što nudimo svojim klijentima i ono što nas razlikuje od konkurencije. Želimo da budemo banka koja ispunjava obećanja na direktan, brz i efikasan način i tako čuvamo poverenje klijenata. Samo na ovaj način ćemo postati još bolji, sa željom da budemo banka prvog izbora - rekao je Ulrih Kising, predsednik Izvršnog odbora Addiko Bank AG. - Novi brend označava pozitivnu promenu i kao takav čini suštinski deo naše poslovne strategije koja se prvenstveno fokusira na poslovanje sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima.

Promo
 

Addiko Banka teži unapređenju usluga i proizvoda, posebno u pogledu kreditiranja kao i digitalne ponude, rekao je Zoran Vojnović, predsednik Izvršnog odbora Addiko Bank a.d. Beograd.

- Želimo da poboljšamo sve ključne pokazatelje poslovanja i da ponovo zauzmemo pozicije među pet najjačih bankarskih grupacija u regionu. Kroz promenu brenda mi ne menjamo samo ime i vizuelni identitet, već sprovodimo sveobuhvatnu promenu na bolje, gradeći banku na koju klijenti i zaposleni mogu da budu ponosni - izjavio je Vojnović.

Brend Addiko je rezultat složenog procesa kreiranja brenda, u kome su učestvovale agencije Bruketa&Žinić iz Zagreba i Profet iz Londona, na osnovu ispitivanja klijenata i zaposlenih, čime je utemeljen brend koji se direktno obraća klijentima i odražava vrednosti savremenog poslovanja.

Na današnjem predstavljanju novog brenda, predsednik Izvršnog odbora Addiko Bank a.d. Beograd Zoran Vojnović je uručio donaciju atletskom timu Paraolimpijskog komiteta Srbije, u iznosu od 10.000 evra, kao podršku pripremama za Paraolimpijske igre u Rio de Žaneiru. Donaciju je primio Generalni sekretar POKS-a, Bojan Jaćimović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online