Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.12.2018.
17:04
Sponzorisani tekst A

HP indigo štampa naspram tradicionalne štampe

Iako će vam neki reći kako su tradicionalni metodi za štampu sasvim dovoljini za svakodnevne potrebe i zahteve kako pojedinačnih korisnika tako i u uslužnim delatnostima, HP indigo štampa jednostavno nudi veliki broj prednosti koje će vam ne samo olakšati život već i pomoći da budete makar jedan korak ispred konkurencije.

Promo
HP indigo 10000

Jedna od glavnih prednosti indigo štampe jeste činjenica da su boje mnogo postojanije i da se više ističu u odnosu na običnu štampu. Takođe, govorimo i o unapređenoj rezoluciji, prirodnijim prelazima i još mnogo drugih prednosti. Prosto rečeno, ukoliko želite neprevaziđeni kvalitet, odnosno da posao bude urađen vrhunski, a da konačni proizvod bude više nego zadovoljavajuć, onda je indigo štampa pravi i jedini izbor. Pogotovo ako se štampom bavite profesionalno.

Zašto baš HP indigo štampa?

HP indigo prese za štampanje, kao i tradicionalne prese, koriste tečno mastilo prilikom štampanja slike. Međutim, jedna velika razlika između njih jeste da HP koristi jedinstvenu tehnologiju koja elektronski usmerava naelektrisane čestice u samom mastilu. Digitalna štampa sa HP indigo mašinama je idealna za komercijalnu štampu.

Ovo doprinosi mnogo većoj preciznosti, kvalitetu i postojanosti boja. Ove prese koriste ploče koje su osetljive na svetlost prilikom štampe. Za razliku od tradicionalnih metoda štampe u kojima se koristi fiksirana ploča koja se prihvata promene, u HP mašinama se nalazi posebna ploča koja se može pohraniti različitim informacijama prilikom svakog okreta cilindra za štampu.

Upravo ta ploča privlači mastilo uz pomoć električnog naboja, za razliku od standardnog fizičkog prenosa mastila na cilindar. Zbog ovog HP prese mogu da postignu pokrivenost mastila i preko 400% (dok je standardni limit negde oko 200%) što garantuje veću dubinu i zasićenost boja.

Promo
Mašine za štampu

Kvalitet zagarantovan

Nakon prolaska kroz ploču, mastilo se zatim prenosi na pokrivač koji dalje raspoređuje boju kao i kod tradicionalnih mašina za štampu. Ovaj repromaterijal za štampu je dobio ocenu za visoki kvalitet.

Ovaj pokrivač ima izuzetno važnu ulogu apsorbcije i pritiskanja mastila kako bi se ono podjednako prenelo na podlogu. Ovo omogućava HP indigo presama da se koriste kod velikog broja podloga različitih karakteristika, pre svega u pogledu strukture i debljine. Više opcija garantuje i mogućnost da se odabere mnogo bolji kvalitet. Raznovrsnost je u svakom pogledu bolja od jednoličnosti i jednobraznosti.

Navedena tehnologija takođe otklanja mogućnost da se mastilo neravnomerno prenese na površinu za štampu što je karakteristika i velika boljka tradicionalnih štampača. U HP mašinama, svih 100% mastila se prenosi na podlogu bez izuzetka. Suvišno je govoriti da ovo omogućava mnogo bolji kvalitet štampe uz maksimalno smanjenje grešaka i otpadnog materijala. Savršena kopija svaki put.

Da rezimiramo, bilo da su u pitanju svakodnevne potrebe u pogledu štampe ili veliki i ozbiljni projekti koji zahtevaju maksimalan kvalitet uz izuzetnu ekspeditivnost, HP indigo štampa i štampači predstavljaju pravi izbor koji donosi odličan odnos cene i kvaliteta.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online