Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.09.2018.
14:48
Sponzorisani tekst A

Kompanija Gradina glavni izvođač radova na tržnom centru BW Galerija

Predstavnici kompanije Belgrade Waterfront i srpske građevinske kompanije Gradina potpisali su novi ugovor kojim je kompanija Gradina postala glavni izvođač radova na BW Galeriji, tržnom centru koji će se prostirati na ukupnoj površini od 300.000 kvadratnih metara, uključujući nadzemnu površinu od 143.000 kvadratnih metara. Kompanija Gradina je već bila zadužena za prethodnu fazu izgradnje, koja je obuhvatala radove na konstrukciji ovog impozantnog objekta, dok će po novom ugovoru biti odgovorna, između ostalog, i za unutrašnje radove, fasadu, instalacije i završne radove.

Promo
 

BW Galerija, smeštena u okviru Belgrade Waterfront-a, biće najveći šoping centar u Srbiji i regionu, sa maloprodajnim objektima u prizemlju i na dva sprata. Šoping mol projektovan po najvišim standardima industrije, sa 93.000 kvadratnih metara prostora za zakup, kao i 3.600 parking mesta, biće otvoren 2020. godine.

- Nastavkom uspešne saradnje sa Gradinom potvrđujemo dugoročnu posvećenost angažmanu domaćih kompanija u izgradnji objekata u okviru Belgrade Waterfront-a“, istakao je ovom prilikom Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront. „Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa ovom kompanijom, koja sa nama deli strast prema ostvarenju vizije spuštanju prestonice na njene reke, kao i posvećenost stvaranju izuzetnih uslova za život za sve građane - dodao je Nedeljković po potpisivanju ugovora.

BW Galerija će svim Beograđanima i posetiocima glavnog grada doneti izvanredne maloprodajne objekte sa prepoznatljivim svetskim brendovima, kao i brojne restorane, kafiće i mesta za zabavu. Projekat zgrade radila je renomirana međunarodna arhitektonska kompanije RTKL, čiji su inženjeri bili inspirisani postojećim beogradskim ulicama.

Generalni direktor kompanije Gradina, Đuro Đurđević, prilikom potpisivanja ugovora istakao je zadovoljstvo ukazanim poverenjem i nastavkom saradnje sa kompanijom Belgrade Waterfront.

- Izuzetna je čast biti deo ovog velikog i značajnog projekta. Nastavićemo da koristimo višegodišnje iskustvo u radu kako bismo postigli svetske standarde na izgradnji BW Galerije, koja će otvoriti novo poglavlje u maloprodajnom sektoru u Srbiji - rekao je Đurđević.

Karakterističan dizajn ovog tržnog centra, sa velikim transparentnim krovovima, koji se prostiru iznad unutrašnjih ulica i trgova, stvara poseban osećaj kupovine na otvorenom i utisak povezanosti sa okruženjem.

BW Galerija će, osim maloprodajnih objekata, sadržati i veliki bioskop sa više sala, kao i prostore za rekreaciju i razonodu, predstavljajući atrakciju kako za posetioce iz Srbije, tako i za brojne turiste iz regiona i šire.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online