Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 27.09.2014.
13:37
Beta A

Matić o ''Utisku nedelje'': Sve je ovo jedan nesporazum

Glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92 Veran Matić rekao je danas da je nesporazum većinskog vlasnika B92 i Produkcijske grupe Mreža, u okviru koje je "Utisak nedelje" Olje Bećković, vezan za vreme kada će se ta emisija premestiti na Info kanal B92.

Tražimo rešenje da ''Utisak nedelje'' bude emitovan već iduće nedelje: Veran Matić
 

Matić je u saopštenju objavljenom na sajtu "Blica" naveo da je nesporazum u tome što je želja vlasnika da se to što pre dogodi, a želja druge strane je da postoje jače garancije da će to biti kanal na kojem će izvesno biti i drugi najkvalitetniji programi B92 - istraživačke emisije, humanitarni i socijalni programi i društveno odgovorne akcije.

"Zbog toga sam uputio još jedan poziv Bordu direktora, predstavnicima većinskih vlasnika, da se odmah pronađe rešenje kako bi 'Utisak nedelje' bio na programu B92 već iduće nedelje i kako bismo nastavili da razvijamo praktično novi kanal sa sadržajima koji su veoma važni za javno mnjenje u Srbiji, ali i za očuvanje integriteta
B92", naveo je Matić.

Pročitajte još:

* Bećković: Utisak nedelje je zabranjen

* "Zabrana Utiska nedelje uznemiruje i opominje"

* Cenzori Đoganijem čiste medije

On je naveo da je već nekoliko puta razgovarao sa suvlasnicima B92 koji predstavljaju većinske vlasnike i obavestio ih o svojim stavovima da je od ključnog značaja za uspešan start projekta unapređenja info kanala, dogovor s Produkcijom grupom Mreža koji će zadovoljiti obe strane.

"Svi učesnici u razgovorima, uključujući predstavnike TV Mreže, snažno podržavaju ideju da ovaj kanal bude noseći za sve informativne, političke, debatne, kulturne i edukativne emisije, dok bi se osnovni kanal B92 profilisao kao zabavni, što je proces koji je već u toku", naveo je Matić.

Televizija B92 saopštila je u petak da se emitovanje emisije "Utisak nedelje" autorke Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža na televiziji B92 odlaže do daljeg.

Autorka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković izjavila je da emitovanje te emisije na televiziji B92 nije odloženo do daljeg, nego je ona zabranjena.

POVEZANE VESTI

Subota 27.09.2014. 14:23
Nesporazum, kako to lepo zvuci, slicno kao i Obecanje...ali malo sutra. hehehe
Subota 27.09.2014. 21:44
Ti si bezmudić!! Ili Vas plaćaju istiizvori i onda ćutite! A ovo je totalni mrak nema ni svetla na krju tunela: Gde su Vam kamere uzivo da prenose proteste protiv gej parade. Izgleda da ste i vi dali dupe pod kiriju kako sam odavno i sumnjao? Znači tačna sumnja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subota 27.09.2014. 20:41
A o pederastiji i nihovoj ,,setnji razvaljenih guzova,, ni rec da se kaze a? Zabrane komentare....da im se anal ne stisne kad citaju sta vecina misli?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online