Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.11.2016.
20:40 >> 22:58h
Vestionline A

Novak ekspresno "pregazio" Nišikorija! Endi, pazi se

Novak je stigao u London da povrati od Endija Mareja teniski tron. Srpski as je za samo 66 minuta, lakše nego što se očekivalo, pobedio Kei Nišikorija - 2:0 (6:1, 6:1) i zakazao paklen dvoboj u nedelju (19.00) u dvorani "O2" za krunu na ovom turniru i mesto broj 1 u 2016. godini.

Reuters
Ide ka finalu i meču za teniski tron: Novak Đoković

Po prvi put u istoriji tenisa, poslednji meč u sezoni odlučivaće o broju 1, tako da sprema spektakl epskih razmera u Londonu. Biće to šesto finale našeg asa na završnom Mastersu sezone, koji je osvojio pet puta, a poslednje četiri godine ne zna za poraz. Igraće 35. meč sa Endijem Marejem. Trenutni skor je 24:10 u korist našeg asa. Posle dugo vremena, još od juna i finala Rolan Garosa, gledaćemo duel teniskih titana, najboljih tenisera današnjice, koji će nam dati odgovor na pitanje ko je trenutno bolji.

Novak je stigao sa mnogo problama u London, sa gubitkom prvog mesta, ali kako turnir se bliži finalu, tako je naš as sve bolji. Posle početne nervoze protiv Tima, sada je Novak onaj pravi, dominantni. Umorni Kei Nišikori, koji je igrao dva teška meča u grupi nije mogao da parira raspoloženom Srbinu.

Riternima je "ubio" Japanca, koji je tek u finišu drugog seta uspeo da osvoji gem na svoj servis. U igri mačke i miša, nijednog trenutka se nije postavljalo pitanje pobednilka. U oba seta je Đoković poveo 4:0 i stvar rutine je onda bilo da se meč privede kraju.

U nedelju - poslastica, veliki duel, spemite se za paklen meč i svi se nadamo povratak Novaka na teniski tron!

PROČITAJTE TOK MEČA!

7. gem - Gotovo je - Novak je u finalu Londona!

 

 

6. gem - Novak na korak do finala, vodi 5:1.
5. gem - Nišikori konačno dobija gem, drugi na meču - 4:1.
4. gem - Surovi Novak, ne ostavlja ni nadu Nišikoriju - 4:0. Novak podseća na prvi deo sezone kada je dominirao "belim sportom".

3. gem - Japanac bez rešenja za Novakove riterne, bliži se kraj, Novak ima dva brejka prednosti - 3:0.

 

 

2. gem - Novak nastavlja da melje rivala, 2:0. Sigurnom igrom Srbin grabi ka finalu.
1. gem - Novak pravi brejk na startu meča, Nišikori nije dobio ni četvrti gem na svoj servis. Da li se Japanac predao?
DRUGI SET

7. gem - Novak je propustio dve vezane set lopte. Imao je i Kei dve brejk loptu, ali se naš as izvukao i dobio prvi set, ubedljivo 6:1, za 35 minuta.

 

6. gem - Gubitak prethodnog gema nije poremetio Novaka, pravi novi brejk, vodi 5:1 i sada servira za prvi set. Nišikori nijedan svoj servis gem nije uspeo da osvoji. Sjajni riterni Srbina, Japanac nema rešenja.
5. gem - Japanac pravi prvi brejk, Novak se malo opustio, nekoliko lopti je posao u aut, i odmah kazna - 4:1. Ipak, još jedan brejk prednosti ima Srbin.

4. gem - Novi brejk Novaka, i to sa samo jednim izgubljenog poena, Srbin odličan, Nišikori očajan - 4:0.

 

 

3. gem - Novak u ritmu, Japanac slab na startu, mnogo greši, Srbin grabi ka prvom setu - 3:0.
2. gem - Novak koristi drugu brejk loptu u ovom gemu, i već na startu daje do znanja Nišikorija da nema šta da traži - 2:0.

1. gem - Meč je počeo, Novak servira. Srbin dobro otvara meč, vodi 1:0.

 

 

Meč je trebalo da počne u 21 čas, ali zbog kasnog završetka meča Marej - Raonić počeo je sa 30 minuta zakašnjenja. U prvom polufinalnom meču, posle tri sata i 42 minuta igre, Marej je dobio Raonića - 5:7, 7:6, 7:6.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online