Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.03.2014.
18:17
Beta A

Vilijams: Ja sam žestoka devojka!

Prva teniserka sveta, Amerikanka Serena Vilijams izjavila je da u boljem raspoloženju dočekuje završnicu turnira u Majamiju i da je zadovoljna plasmanom u četvrtfinale.

Serena Vilijams
 

Serena Vilijams noćas je pobedila sunarodnicu Koko Vandevege sa 2:0 u setovima (6:3, 6:1) i plasirala se među osam najboljih teniserki u Majamiju. Meč je trajao sat i 19 minuta.

"Mučila sam se u prva dva meča na turniru, ali sada sam zadovoljna. Želela sam da odigram bolje. Pre početka meča znala sam da neću moći da odigram mnogo lošije, nego na početku turnira i mislim da mi je to pomoglo protiv Koko. Sada sam srećnija i u mnogo boljem raspoloženju čekam protivnike", rekla je Vilijams.

Prva teniserka sveta će u četvrtfinalu igrati protiv Nemice Andželike Kerber, koja je u tri seta pobedila Ekaterinu Makarovu iz Rusije.

"Biće dobro igrati protiv potpuno drugačije protivnice. Imam utisak da sam poslednja tri meča igrala protiv iste protivnice. Biće lepo igrati protiv levoruke teniserke, protiv nekoga ko igra drugačije. Andželika me je u prošlosti pobedila, pa moram da budem koncentrisana", rekla je ona.

Upitana kako uspeva da pobeđuje i kada igra lošije, Vilijams je rekla da u svakom meču daje sve od sebe, ali i da je svesna da niko ne može stalno da pobeđuje.

"Nije lep osećaj... Ali, dobijam na samopouzdanju kada pobeđujem iako igram najlošiji tenis u poslednjih nekoliko godina. To mi daje nadu", rekla je ona.

Vilijams je posle meča pitala Vandevege da na predstojećim turnirima igraju u dublu, kada ne bude nastupala sa sestrom Venus.

"Mislim da bismo bile sjajan tim. Bilo bi veoma zabavno. Kada Venus nije na turniru imam višak slobodnog vremena, pa bih želela da igram mečeve u dublu. Koko je napredovala, dobro se kreće, ima dobar stav i dobra je devojka. Uvek je zabavno igrati sa mladim američkim teniserima", rekla je Vilijams.

Ona je dodala da još traži partnera i za mešoviti dubl, ali da ima vremena do početka Rolan Garosa. Vilijams je dodala da "mrzi" da igra prve mečeve na turniru, u jutarnjem terminu.

"Može sve posle 11 sati... Ali, ako moram igraću i ranije. Takođe, ne volim da igram ni drugi meč u večernjem terminu. To je teško. Izbirljiva sam, zar ne? Ne žalim se, igraću kada treba", rekla je kroz osmeh prva teniserka sveta.

Upitana da li za sebe misli da je lepa ili žestoka, Vilijams je rekla da je žestoka.

"O bože... Nisam o tome razmišljala, ali definitivno sam žestoka devojka. U svakom meču želim da budem čvrsta. Mislim da je važno da žene shvate da mogu da bude snažne i privlačne u isto vreme. Nije ništa loše u tome kada ste jače od muškaraca", rekla je Vilijams.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online