Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 07.02.2012.
17:56
net.hr A

Kostelić poručio Đokoviću: Tenis može da igra svako

Ivica Kostelić po šesti put je izabran za najboljeg sportistu Zagreba, izjavivši da je "ponosan što je Zagrepčanec i da mu je zato ova nagrada jedna od najdražih".

Ante Kostelić vodi privatni rat u svojoj glavi
 

Na priredbi se našao i Ivicin otac, Ante Kostelić, koji je za Gol.hr još jednom naglasio u kako teškim uslovima radi njegova porodica, nameračivši se ni manje ni više nego na najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, dobitnika nagrade Laureus za najboljeg svetskog sportistu u 2011 godini!


''Ne postoji baš nijedan primer u Hrvatskoj, ni pre ni sad,a niti će ikada da postoji, da vi vodite jedan privatni rat protiv celog sveta'', izjavio je Kostelić senior i pokušao to da objasni na primeru tenisa:


''Recimo, tenis stvarno može da igra svako. Ima odličnih tenisera iz Čilea, Argentine i tako dalje. Skijaški krug je ograničen. Da vas samo podsetim da je Đoković rođen na Kopaoniku i da je probao da skija. Budući da smo prijatelji s njima, iskoristiću ono što su rekli - Skijanje nije tenis, skijanje je mnogo komplikovano'', izjavio je Ante Kostelić.


Eh, šteta što je tenis popularniji od tog skijanja, i što je Srbija bolja od Hrvatske i u njemu, i u rukometu, i u vaterpolu... i što smo to sve potvrdili u jednom danu - 29. januara, kad je Nole osvojio Australijen open, vaterpolisti Srbije zlato na prvenstvu Evrope, a rukometaši srebro, takođe na prvenstvu Starog kontinenta, gde su Hrvati osvojili bronzu... Kako, bre, neko nije iskomplikovao i te sportove, pa da Hrvati urade i nešto više u ova tri sporta...

POVEZANE VESTI

Utorak 07.02.2012. 18:10
xaxaxa...SAMO CU RECI DA NAJBOLJI SPORTISTA SVETA JE AUTOMATSKI I NAJBOLJI SPORTISTA I HRVATSKE I ZAGREBA PA TI SKIJAJ I RAZMISLJAJ O TOME!!!
Utorak 07.02.2012. 18:26
Sinoc sam cisto radi eto otisao na njihove forume i vesti da vidim sta pricaju za Novaka. Nisam imao nameru da se svadjam, i da komentarisem vec da budem nemi posmatrac. Ljudi, vi niste svesni koja se kolicina mrznje i kompleksa provlaci kroz njihove komentare. Iskreno zatecen sam. U njihovim glavama ne postoji sportski duh, kada se treba nakloniti i reci drugoj strani cestitam. Ne, oni su ogrezli u mrznju i zavist. Ajde da ne komentarisu i da se na tome zavrsi, vec se razvijaju teorije od toga da je Novak Hrvat, pa do toga da je cetnik, i na kraju da konkurencija u tenisu nije velika, i da niko ne prati tenis!!! A rukomet ih boli vise nego vaterpolo, i mnogo mi je drago.
Utorak 07.02.2012. 18:24
TESKO JE KADA SI ZAVISTAN.HRVATI SU UVEK BILI ZAVISNI NA SRBE I ODSVEGA JE NAJGORE STO ONI NI U SVOM SPORTU NISU NAJBOLJI.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online