Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.01.2012.
11:01
Beta A

Kopljar: Rano je govoriti o susretu sa Srbijom

Najbolji igrač rukometne reprezentacije Hrvatske u meču protiv Francuske Marko Kopljar izjavio je danas da je još rano govoriti o eventualnom meču sa reprezentacijom Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva u Beogradskoj areni.

"Mislim da je prerano govoriti o eventualnom meču sa Srbijom u polufinalu ili finalu prvenstva. Kad i ako do njega dođe govorićemo o njemu, ali mislim da je sada prerano za to, da ne skočimo sami sebi u usta", rekao je Kopljar agenciji Beta.

Levoruki napadač je u sinoćnjem meču protiv branioca titule postigao sedam golova i bio jedan od najzaslužnijih za pobedu od 29:22 (11:12) koja je trasirala put Hrvatske u polufinale i izbacila tim Francuske iz dalje borbe.

"Mi smo znali da nas Beogradska arena očekuje sa 20.000 bučnih navijača i ne želimo da to na bilo koji način sada utiče na nas. Mi u Srbiji imamo stvarno odličnu podršku naših navijača na utakmicama i naše je da igramo. U svakom slučaju bolje je da su tribine pune nego prazne", rekao je Kopljar.

On je ocenio da reprezentacija Hrvatske dobro igra na Evropskom prvenstvu, posebno u poslednjih nekoliko utakmica i dobro je složila odbranu, zbog čega prima jako malo golova, a i golman Mirko Alilović odlično brani.

Za poraz od Španije u prošlom kolu Kopljar tvrdi da je bio pomalo nesrećan, ali da i bez obzira na to Hrvatska igra dobro na prvenstvu koje je ujednačenije po kvalitetu nego ikada.

"Novosadska grupa je jača, ali je u beogradskoj bilo interesantnih rezultata. Uopšteno, ovo Evropsko prvenstvo nije najjače, jer gotovo da nije bilo utakmice da je neko nekog baš 'pregazio', posebno u drugom delu takmičenja", rekao je hrvatski desni bek.

On je podsetio da su se ekipe vraćale u meč, poput Poljaka protiv Šveđana i sa minus 11 golova, a veliki povratak imala je i selekcija Nemačke koja je uspela da izjednači protiv Srbije u poslednjoj sekundi meča.

"Mislim da je razlika u kvalitetu kod većine selekcija na ovom prvenstvu u nijansama", ocenio je Kopljar.

Govoreći o uslovima u Srbiji i incidentima u kojima su povređeni hrvatski navijači, Kopljar je rekao da su igrači maksimalno kocenrisani na rukomet i da vreme uglavnom provode u hotelu, pokušavajući da na te stvari što manje obraćaju pažnju.

"Svi uslovi u Srbiji su odlični, a publika iz Hrvatske dolazi u jako velikom broju da nas podrži i stvarno odlično navijaju", rekao je Kopljar.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online