Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.12.2014.
19:31
b92.net A

"Hoću da Radnički bude prvak Evrope"

Atletski klub “Radnički“ predstavio je u petak novo pojačanje za sledeću takmičarsku sezonu - Emira Bekrića. Prema rečima predsednika kluba Ivana Pavlovića, Emir Bekrić je bio kockica koja je nedostajala u našem mozaiku zvanom osvajanje titule evropkog prvaka u klupskoj konkurenciji.

FoNet
Ambiciozan: Emir Bekrić, nova uzdanica Radničkog
 

"San svakog sportiste je da u karijeri dostigne vrhunske rezulatate, osvoji odličja o kojima je uvek sanjao“, kazao je tom prilikom Emir Bekrić. 

"Jedna od mojih ambicija je osvajanje Kupa evropskih šampiona. Imao sam tu čast da već četiri - pet godina učestvujem na tom šampionatu, ali nisam imao čast da podignem taj pehar. Moj dolazak u Radnički ima više razloga. Prvi je da pojačam klub, da pokrenem timski duh i da doprinesem da budu još bolji i uspešniji, odnosno, da probamo zajedno kao tim da se popnemo na najviše postolje, da budemo i prvaci Evrope.“ 

"Veoma smo srećni i ponosni što se Bekrić odlučio na taj korak, da dođe da pojača naš klub i verujem da ćemo sa njim u našem sastavu i sa svim ostalim atletičarima, pogotovu onima koji su ponikli u našim redovima, uz birana pojačanja, doći do tog cilja i osvojiti prvo mesto najpre u B grupi. Nakon toga, naš plan je da za, recimo, tri godine osvojimo titulu evropskih šampiona u konkurenciji osam najboljih klubova Evrope. Sezona iza nas bila je dosta uspešna kada je ekipni nastup u pitanju. Uspeli smo da obranimo titulu ekipnog prvaka na ubedljiv način, na našem stadionu, pred našim ljubiteljima sporta i da organizujemo takmičenje o kojem atletska Srbija još uvek priča. Nadamo se da će se ovakvi rezulati nastaviti i u 2015. godini, da će i neka pojedinačna ostvarenja biti znatno bolja nego do sada i da ćemo ih gledati na najznačajnijim planetarnim takmičenjima“, rekao je Ivan Pavlović, predsednik kluba. 

Dobrodošlicu u Kragujevac najboljem atletičaru Srbije poželeo je gradonačelnik Radomir Nikolić. 

"Ovo je grad koji ima bogatu atletsku tradiciju i naše je opredeljenje da, u okviru svojih mogućnosti, pomognemo dalji razvoj atletike. Predstavnici kluba pitali su da li je izvodljivo da grad pomogne dolazak velikog asa u Kragujevac, predstavili su nam svoje planove i odlučili smo da im na tom putu pomognemo. Vidim, da su ambicije kluba veoma ozbiljne, govori se o evropskoj medalji a sa ovakvim sastavom, mislim da je to realno.“

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online