Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.10.2010.
23:37
Vestionline A

Božić: Moramo da unapredimo igru

Kapiten košarkaša Partizan Petar Božić izjavio je da su "crno-beli" sinoć zasluženo poraženi od Žalgirisa rezultatom 73:62 u meču prvog kola Evrolige.

"Žalgiris je veoma nezgodan protivnik, posebno na njihovom terenu i za prvu utakmicu u Evroligi. Znali smo kakva nas utakmica čeka, da je protivnik napravio odličan tim i ima kvalitet koji je pokazao tokom pripremnog perioda u kom je nanizao mnogo pobeda. Mi smo u momentu uigravanja novog igrača, kaljenju željene forme od koje smo daleko, što se pokazalo u ovoj utakmici. Za tako kvalitetan meč, protiv ovakvog rivala, imali smo previše izgubljenih lopti, dozvolili da iskoriste svoje prednosti, dođu do prepoznatljive igre, kontranapada i trojki. Utakmice se nižu jedna za drugom. Moramo iz svakog meča da probamo da izvučemo nešto dobro, da unapredimo igru i idemo ka željenoj formi", rekao je Božić za zvanični sajt Partizana.

"Crno-beli" će u nedelju igrati na svom terenu protiv Cedevite u meču četvrtog kola Jadranske lige.

"Ove godine nam raspored na početku nije išao na ruku, imamo jako teške mečeve u kojima moramo još da se uigramo i kompletiramo. Cedevita se veoma pojačala, igraju dobro, bez poraza su, moramo da odigramo sa ogromnom željom. Napravili su odličan tim, mnogo iskusnih i dobrih igrača koji su u dobroj formi, igraju stabilno. Imamo jako težak posao na domaćem terenu, ali moramo da damo sve od sebe da bismo išli u željenom pravcu. Svaki trening i utakmicu moramo da iskoristimo da bismo napredovali", rekao je bek Partizana.

Božić je posebno istakao važnost domaćeg terena i podrške koju navijači daju ekipi iz Humske.

"Moramo pred našim fenomenalnim navijačima da odigramo odličnu utakmicu. Oni su u prve dve utakmice ispunili Pionir skoro do poslednjeg mesta, a njihova podrška ovom timu znači mnogo", završio je Božić.

On je sinoć odigrao 100. utakmicu Evrolige u dresu Partizana.

"Drago mi je što sa tri cifre mogu da obeležim broj utakmica odigran u Evroligi za jedan klub, Partizan. Međutim, žao mi je što je Kecmanov jubilarni hiljaditi koš i taj moj jubilej ostvaren u meču koji nije imao ishod kakav smo želeli. Drago mi je zbog svega, ali mi je žao što je baš tada izostala toliko željena pobeda", zaključio je Božić.

Utakmica između Partizana i Cedevite biće odigrana u nedelju od 17,00 sati. Cene ulaznica za ovaj duel su 100 dinara za tribine i 200 dinara za parter.

Partizan je saopštio da će u ponedeljak 25. oktobra organizovati prodaju ulaznica za meč drugog kola Evrolige protiv Himkija. Karte će moći da se kupe od 10,00 do 15,00 časova na blagajni kod južne tribine stadiona Partizana. Svi zainteresovani mogu da kupe najviše pet ulaznica uz priloženu kopiju lične karte.

Utakmica između Partizana i Himkija biće odigrana u sredu od 20,45 časova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online