Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.06.2017.
14:52
Vestionline, KK Crvena zvezda A

Zvezda bez Jovića kreće u finale

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekaće u ponedeljak ekipu FMP-a, najprijatnijeg iznenađenja ovogodišnjeg izdanja plej ofa Mozzart Superlige, u prvoj utakmici finala.

EPA/Author JUANJO MARTIN
Radonjić će morati da se osloni na rovitog Voltersa i Dženkinsa u organizaciji napada

Finalna serija igra se do tri pobede, prvi meč na programu je u ponedeljak u 21 sat. Drugi meč u seriji igra se u sredu u dvorani „FMP Arena" od 18.30, treći duel igra se u petak od 20 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić", termini eventualnih narednih utakmica biće saopšten naknadno...

KK Crvena zvezda mts saopštava da će ulaz za prvu utakmicu finalne serije biti slobodan, po istom prinicpu kao i za meč polufinala: Ulazi B i C biće otvoreni za slobodan ulaz, vlasnici sezonskih ulaznica za tribine ulaziće na ulaze A i D, dok procedura za partere i lože ostaje ista za vlasnike sezonskih ulaznica.

Pred prvu utakmicu finalne serije, trener crveno-belih Dejan Radonjić koji neće moći da računa na prvog plejmejkera Stefana Jovića, koji se povredio u Sremskoj Mitrovici, očekuje dobru košarku, ali i kvalitetnu ekipu FMP-a koja je potpuno zasluženo stigla do finala:

- Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica ulazimo u završni deo. Odigrali smo do sada 81 meč, i sada stigli do finala plej-ofa za koji smo još u najavi sezone rekli da nam je cilj i želja da dođemo do još jedne titule. U finalu igramo protiv FMP-a, koja je napravio iznenađenje u polufinalu nad Partizanom. Naravno, upoznati smo sa kvalitetima FMP-a, ali mi želimo i nadam se da ćemo to i uraditi, da ćemo doći do ta potrebna tri trijumfa kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije. Ulazimo u utakmicu bez Stefana Jovića, ima još igrača koji su roviti poput Voltersa. Sada razmišljamo samo o tom prvom duelu. Potrebno je biti na jednom zadovoljavajućem nivo, i mislim da smo spremni za to. Pozivam navijače da dođu u Pionir, da osetimo onaj ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone, sećajući se mnogo situacija u Pioniru i Areni, imam veliku želju kao i svi momci da opet zajedno svi krenemo u pozitivnu priču i da je na kraju završimo na Kalemegdanu. Lepo je sećati se tih utakmica i tog ambijenta. Svima nam je posebno ostalo urezano kako je to bilo i Milanu, momci to zaslužuju, prošli su teške i krizne situacije ove sezone, i bio bi jako dobar osećaj da vidimo punu halu u ponedeljak i da zajednički krenemo su dobru seriju i da je na kraju završimo tamo gde smo rekli da ćemo je završiti - rekao je na konferencije za medije trener Crvene zvezde mts.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online