Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 28.03.2017.
07:14
Vestionline A

U Zvezdi se pitaju: Ko to pokušava da nas deli?

Posle demantovanja informacije da je Stefan Jović potpisao za Barselonu, KK Crvena zvezda opet je putem zvaničnog sajta se oglasio u saopštenju pod nazivom "Ko to pokušava da nas deli"?

A. Čukić
"Arena" je bila krcata na meču sa Olimpijakosom prošle srede

- KK Crvena zvezda mts već drugi put u kratkom vremenskom periodu je primoran da se obrati javnosti, jer atmosfera koja se stvara oko našeg kluba i crveno-bele boje, navodi na jednostavno pitanje - Ko to pokušava da nas deli? Uvek su nas učili da igramo pošteno, da verujemo do kraja uz naš i u naš klub, da nema malih i većih Zvezdaša, da smo jedna boja... i zato smo jedinstveni, zato smo Crvena zvezda!

KK Crvena zvezda mts je sada redovni osvajač regionalnih i domaćih takmičenja, i potpuno ravnopravan učesnik Evrolige! Ponos zemlje iz koje dolazi i koju predstavlja...već smo upozoravali da taj uspeh „nekima" smeta! Zato možda i ne iznenađuju "čudna" dešavanja na koja smo ukazivali prethodnih nedelja, a koja kulminiraju nakon naše utakmice sa Olimpijakosom, našim bratskim klubom. 

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je rekao:

- Ovo je još jedan napad na "mala vrata" na sve što radimo, na Crvenu zvezdu. Odmah da razjasnim, utakmica sa Olimpijakosom treba da predstavlja svima primer poštenja i sportskog fer pleja. Ovo je sport, i nikada u životu ne bih pustio brata da me pobedi, i nikada ne bih ni kalkulisao. Verujem da isto razmišljaju i u Pireju, pobedili su nas košem u poslednjoj sekundi produžetka. Uostalom, zato smo i bratski klubovi jer imamo isto shvatanje sporta! To što neki drugi imaju drugačiju filozofiju, mene apsolutno ne zanima! Mi ne puštamo nikada nikoga, mi ne!

- Naši odnosi će ostati bratski i prijateljski, jer je to tradicija koja se neguje 30 godina, i sigurno je da nijedno sportsko nadmetanje neće promeniti. Isto tako ćemo se boriti da nam niko to i ne pokvari. Ono što me muči je pitanje, ko želi da pokvari te odnose, a sada je izvesno da takvih ima? Očigledno da neko smišljeno pokušava da svađa navijače Crvene zvezde koji su decenijama poznati upravo po jedinstvu - rekao je Čović i dodao:

- Baš sada, kada su ti udari sve jači, a trenutak je vrlo interesantan, moram da podsetim, da su neki pokušavali da posvađaju i naš fudbalski klub sa košarkaškim, iako su nam fudbaleri rado viđeni gosti na utakmicama...i mi na njihovim. Ko pušta glasine o odlascima naših igrača tri meseca pre kraja sezone, ko dezinformiše javnost o dolascima Antića, Markovića, Nedovića, i milionima evra koje navodno spremamo za sledeću sezonu, a borimo se da završimo ovu? Ko po već oprobanom receptu dezinformacija i putem raznih mreža širi podele među Zvezdašima?
U šumi problema mi, svi zajedno, na tribinama, nismo videli ni Drvo koje nam je donelo neprijatnosti i pokušalo da nas posvađa i podeli prošlog četvrtka zarad interesa nekog trećeg.

- Zato, na kraju apelujem na sve - nema većih i manjih Zvezdaša, nema velikih i malih utakmica, ne nasedajte na podvale, naručene tekstove koji rasplamsavaju "podele" na "ove" i "one" navijače, i od tih zlonamernika potrebno je da se svi čuvamo, i tako sačuvamo Crvenu zvezdu!
Uostalom, samo zajedno smo mogli da uradimo ono što nam priznaju cela Evropa i svet - da dolazimo do velikih pobeda, da pravimo najbolju atmosferu na utakmicama Evrolige. I takvu atmosferu očekujem i u petak protiv UNIKS-a kao i na svim ostalim utakmicama na koje treba da dolazite i podržite svoj klub.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online