Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.02.2016.
15:10
Vestionline A

Navijači, navijači: Zvezda čeka novu kaznu

Crvena zvezda je sve bliža Top 8 fazi Evrolige, posebno nakon pobede nad Efesom. Ipak, zbog ispada pojedinaca na ovom meču, klub bi mogao da bude kažnjen.

Tanjug
Pojedinci ponovo napravili problem

Crveno-beli su izdali saopštenje u kom navode da su zadovoljni organizacijom meča u Vršcu, ali i razočarani ponašanjem nekolicine navijača.

- I pored dilema i nedoumica, da li je uopšte moguće izvesti ovakav logistički poduhvat i bukvalno preseliti i organizovati utakmicu najelitnijeg evropskog takmičenja van Beograda, srpski šampion i jedini predstavnik naše zemlje u evropskim takmičenjima je pokazao da je i to moguće izvesti, i gotovo bez većih poteškoća položio jedan od teških zadataka koji se našao pred njim u Evropi.

Tokom gotovo sedmodnevnih priprema, u Vršac je preseljeno nekoliko stotina ljudi, zaduženih za tehničku podršku, brendiranje terena, plesne grupe, hostese, ekipe Eventima, Sekuritasa, i kompletan operativni pogon KK Crvena zvezda Telekom, i to u periodu kada naš klub organizuje još jedan veliki događaj – kvalifikacioni turnir juniorske Evrolige, koji je u petak počeo u dvorani u Železniku.

Ipak, uspeli smo, i uradili veliki posao!

KK Crvena zvezda se ovim putem zahvaljuje gradu Vršcu, sportskom centru "Milenijum", legendi našeg kluba Dragiši Vučiniću, i svima koji su na bilo koji način učestvovali u ovom izuzetno zahtevnom poduhvatu koji je na pravi način predstavio kompletan sistem KK Crvena zvezda Telekom.

Klub je učinio sve, da utakmica sa svim pratećim sadržajima izgleda kao da je organizovana u dvorani ’Pionir’ i po visokim standardima Evrolige. Posebnu zahvalnost klub duguje navijačima i simpatizerima, koji su stvorili atmosferu u kojoj su se igrači zaista i osećali kao da igraju u Beogradu. Ipak, i pored brojnih apela, nekoliko neodgovornih pojedinaca bacili su senku na ovaj spektakl, bacajući upaljač, plastičnu flašicu na parket, i koristeći laser kako bi ometali protivničke igrače.

Upravo te primedbe našle su se u izveštaju delegata EL nakon meča u Vršcu, pa klub najverovatnije očekuje nova kazna. Prvi tim KK Crvena zvezda Telekom očekuju još najmanje dve velike utakmice u Evroligi ove sezone u Beogradu, a podrška sa tribina o kojoj se priča u celoj Evropi, biće preko potrebna. Stoga još jednom apelujemo na sve navijače i simpatizere, da u narednim mečevima, bez obzira na dešavanja na parketu, fer i korektno pružaju podršku svojim ljubimcima, kako klub ne bi bio dodatno sankcionisan, i na kraju uskraćen za navijanje na utakmicama koje predstoje“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online