Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.08.2015.
14:31
Vestionline, Tanjug A

Nedović: Vratiće se u Zvezdu!

Tokom leta, Nemanja Nedović je bio potajna želja navijača Crvene zvezde, ali je plej naše reprezentacije odlučio da karijeru nastavi u Španiji, ali je dres Valensije zamenio za Unikahin. Nekadašnji ljubimac "delija" kaže da će jednog dana da se vrati u omiljeni klub.

kkcrvenazvezda.rs
Nemanja Nedović sa Zvezdinim klincima

- Vratiću se na kraju karijere - rekao je Nedović.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde osvrnuo se na igre crveno-belih iz prošle sezone i naglasio da očekuje da tim nastavi sa dobrim rezultatima. 

- Posle najušpešnije sezone u istoriji, očekujem samo da se napravi neki kontinuitet. Ne očekuje niko plasman Zvezde na Fajnal-for Evrolige, ali očekuje da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima. Očekujem da moj kolega iz reprezentacije Nemanja Dangubić "eksplodira". U godinama je u kojim bi trebalo da bude lider tima i očekujem njegova dobra izdanja. 

Košarkaški reprezentativac Srbije rekao je da ekipa sa velikim nestrpljenjem isčekuje prijateljsku utakmicu protiv Francuske u Beogradskoj areni.

- Iza nas su tri nedelje rada na kondiciji na pripremama u Sloveniji, izgledalo je kao da smo tri meseca tamo. Jedva smo čekali da se vratimo i da krenu utakmice, sada polako hvatamo takmičarski ritam. Mislim da nema lepšeg osećaja nego da igraš pred svojom publikom i jedva čekamo utakmicu u Kombank Areni protiv reprezentacije Francuske - rekao je Nedović Tanjugu. 

Plejmejker srpskog nacionalnog tima ponovio je da očekuje izuzetno teško Evropsko prvenstvo, na kojem je kao glavni cilj označio plasman na Olimpijske igre u Riju. 

- Po imenima u reprezentacijama, očekuje nas veoma snažan i težak šampionat. Cilj je jasan, plasman na Olimpijske igre u Riju i svi radimo na tome - rekao je novi košarkas Unikahe. 

Nedović je istakao da su reprezentacije Francuske i Španije po imenima najjace selekcije na turniru, ali i da je predstojeće prvenstvo najjače u poslednjih deset godina. 

- Francuzi i Španci se definitivno izdvajaju, posebno Francuzi koji su stvarno prejaki. Imaju šest ili sedam NBA igrača, što je i razumljivo jer će igrati pred svojom publikom. Videli smo iz pripremne utakmice sa njima da su veoma snažan tim. Italijani takođe imaju odličnu ekipu, sve NBA zvezde su se odazvale i ponoviću da je ovo najjace prvenstvo u poslednjih deset godina.

Doskorasanji košarkaš Valensije se osvrnuo na prelazak u redove Unikahe, u kojoj igrati sa saigračem iz reprezentacije Stefanom Markovićem. 

- Sjajan tim i mislim da sam uradio odličan posao prelaskom u Unikahu. Igraću Evroligu i špansko prvenstvo, prihvatili su me sjajno i zaista je ceo grad oduševljen što sam dosao u njihov tim. Igraću pod palicom odličnog trenera Đoana Plaze, koji će mi sigurno dati šansu i jedva čekam da zaigram za njih - dodao je srpski košarkaš. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online