Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.07.2015.
11:35 >> 20:18h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Osipaju se crveno-beli, Milutinov na pragu "zelenih"

Nema mira ni kada su košarkaški transferi u pitanju. Posle Dženkinsa i Marjanovića, verovatno i Blažiča i Vilijamsa, Zvezda bi mogla da ostane i bez reprezentativca Nikole Kalinića, koji je na pragu odlaska u Fenerbahče, uz obeštećenje crveno-belima. Raduljica na ceni. Posle Panatinaikosa i Sakramenta, "zagrizao" i Armani. Nikola Milutinov sve bliži Panatinaikosu.

ABA liga
Na pragu odlaska iz Zvezde: Jaka Blažić i Nikola Kalinić

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

18.24 - Najave su se obistinile. Doskorašnji centar Crvene zvezde Boban Marjanović potpisao je jednogodišnji ugovor sa San Antonijom. Srpski džin se nalazi u Teksasu na lekarskim pregledima. Opširnije pročitajte OVDE.
18.06 - Plejmejker Džamir Nelson potpisao je trogodišnji ugovor sa Denverom. Nelson u Kolorado stiže kao deo trejda iz Boston Seltiksa.
15.30 - Centar Lokomotive Kuban Ričard Hendriks nije više član ruskog tima.
14.20 - Centar Partizana Nikola Milutinov sve je bliži prelasku u Panatinaikos, piše "Sportando". Ukoliko dođe do transfera, crno-belima će pripasti obeštećenje pošto Milutinov ima ugovor sa srpskim vicešampionom. On je prethodne sezone imao u prpseku 9.8 poena i 7.6 skokova u ABA ligi.
14.16 - Plejmejker Nik Kelates vratio se u Panatinaikos posle nekoliko sezona u NBA. On je sa "zelenima" potpisao trogodišnji ugovor vredan sedam miliona dolara.
14.15 - CSKA je potpisao dvogodišnji ugovor sa Džoelom Frilendom.
14.10 - Slovenac Boštjan Nahbar napušta Barselonu posle dve godine, javlja "Sportando". On je prošle sezone prosečno ubacivao 4,3 poena po meču.
11.42 - Armani iz Milana traži centra, a kao potencijalna pojačanja pominju se srpski reprezentativci Miroslav Raduljica i Vladimir Štimac. Za populatnog "Bradonju" se interesuje i Panatinaikos Aleksandra Đorđevića i Sakramento Kingsi.
11.40 - Krilo Barselone Dešon Tomas ne želi da produži ugovor sa Kataloncima. Njegova želja je odlazak u NBA.
11.35 - Andrea Barnjani igraće naredne sezone u Brukklin Netsima.
11.31 - Ruski plejmejker Seregej Bikov ostaje i naredne dve sezone u Lokomotoivi Kuban iz Krasnodara.
11.29 - Turski mediji bruje - Nikola Kalinić na pragu je odlaska u Fenerbahče.Turci pišu da su pregovori Zvezde i istanbulskog giganta u poodmakloj fazi i da se čeka "amin" iz Zvezde, koja se pita pošto Kalinić ima ugovor sa crveno-belima. Opširnije pročitajte OVDE.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online