Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.03.2015.
23:17
Tanjug A

Šta je rekao Vujošević posle poraza u Podgorici?

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je posle poraza u Podgorici da bi voleo da se u finalu plej-ofa regionalne ABA lige sastanu crno-beli i Budućnost.

ABA liga
Voleo bih Budućnost u finalu: Duško Vujošević, trener Partizana

Partizan je u poslednjem 26. kolu ligaškog dela takmičenja izgubio sa 85:79 i završio kao četvrtoplasirani, pa će u plej-ofu igrati protiv Crvene zvezde, dok je Budućnost posle slavlja u direktnom okršaju zadržala drugu poziciju i u plej-ofu sastaje se sa trećeplasiranom Cedevitom

- Budućnost je odlično organizovan klub, koji je ove sezone napravio korak više. Čestitam mlađem kolegi na odličnom rezultatu. Mi smo dali maksimum što se tiče borbenosti, a sigurno da je neuigranost tima koja proizilazi iz skorog dolaska plejmejkera izazvala oscilacije. Dopustili smo protivničkoj ekipi dva puta serije, 8:0 i 13:0. Želim Budućnosti da se plasira u finale i voleo bih da se nađemo u finalu - rekao je posle meča Vujošević za sajt ABA lige. 

Trener Budućnosti Igor Jovović izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je u Podgorici napravljen pravi košarkaški ambijent, koji, kako je naveo, "ovaj grad pamti pre petnaestak godina kada su igrala velika košarkaška imena". 

- Zbog toga nam je puno srce. Meč sam po sebi bio je veoma zahtevan, fizički jako iscrpljujući za oba tima. Partizan je u velikom delu meča imao dosta raspoložene individualce koji su ubacivali teške šuteve, što su oni i kadri da ubace, dok nas većim delom susreta nije služio šut -  kazao je Jovović, dodajući da je pozitivno što su Podgoričani izuzetno agresivnu ekipu na ofanzivnom skoku uspeli da nadmaše sa više skokova, 

- Imali smo dosta promašenih slobodnih bacanja, i na kraju, ključni momenat kada se nismo predali na minus sedam, tri minuta pre kraja. Zadržali smo tada mirnoću, pa nas je i sreća pogledala sa šutem Rejnoldsa. Ta trojka je prelomila meč. Čestitam igračima na drugom mestu i rezultatu koji je naš najbolji u ABA ligi do sada - zaključio je Jovović i zahvalio na čestitkama Vujoševiću, treneru, koji je, kako je istakao "veliko ime svetske košarke". 

Plej-of regionalne ABA lige trebalo bi da startuje 14. aprila, a Crvena zvezda i Budućnost imaju prednost domaćeg terena nad Partizanom, odnosno Cedevitom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online