Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.12.2014.
21:10
Beta A

Pavlović samokritičan: Sramno izdanje

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da je njegova ekipa odigrala sramno protiv Hapoela u Evrokupu.

Aleksandar Pavlović nije mogao više u prvom meču po povratku u crno-beli tabor
 

"Sramno izdanje, trebalo je da pokažemo mnogo veću borbu. Ovakvim izdanjem nismo mogli ni da im pariramo. Mislim da smo kao ekipa bili usmereni u potpuno pogrešnom pravcu, što je rezultiralo ovako lošom utakmicom", rekao je Pavlović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Mačvan: Euforija došla glave

Najefikasniji u ekipi Partizana protiv Hapoela Milan Mačvan rekao je da je njegov tim odigrao pod euforijom zbog Milosavljevićevog i
Pavlovićevog povratka.

"Odigrali smo pod euforijom i pritiskom, zato što su se Pavlović i Milosavljević vratili. Prvo poluvreme je još i ličilo na nešto, ali smo im u drugom nekim našim glupostima dozvolili da se odlepe",
rekao je Mačvan.

On je dodao da je najbitnije da ekipa sve snage usmeri na regionalno takmičenje.

"Završena je priča što se tiče Evrokupa, ali nama je važna
Jadranska liga, bitno je da sve snage usmerimo ka tome da zauzmemo što bolju poziciju pred plej-of", istakao je Mačvan.

Partizan je izgubio od Hapoela sa 83:64, čime je došao do sedmog poraza u Grupi E i ostao bez šanse za plasman u narednu fazu Evrokupa.

"Pred nama je mnogo teška sezona. Tek sada počinje ono sto nam je i cilj, da uđemo među četiri u Jadranskoj ligi, a posle toga i da osvojimo domaćem prvenstvu", kazao je Pavlović.

On je odigrao prvu utakmicu od prošle sezone. "Dobro se osećam, ali treba još vremena da se uklopim u ekipu. Uneo sam više zbunjenosti kod saigrača nego što sam pomogao. Ali, biće to bolje. Moramo da nastavimo da se borimo i radimo najbolje što možemo da bismo ostvarili ciljeve", rekao je Pavlović.

Kapiten ekipe Dragan Milosavljević rekao je da ispadanje iz Evrokupa može da bude i dobro za njegovu ekipu.

"Velika razlika na kraju možda i nije realna. Nervozno smo počeli, ja pre svih, nekim ishitrenim šutevima i izgubljenim loptama, pa samim tim nisam ni tim uveo kako treba u utakmicu. Ispali smo iz Evrokupa, ko zna, možda to bude i dobro. Ostaje nam velika borba u Jadranskoj ligi", rekao je on.

Milosavljević je protiv Hapoela nastupio za Partizan posle skoro 11 meseci zbog povrede kolena.

"Fizički sam se dobro osećao, što mi je najbitnije, ali iz te želje sam loše počeo utakmicu. Spreman sam i verujem da ću dizati formu iz utakmice u utakmicu", kazao je Milosavljević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online