Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.12.2012.
18:17
Vestionline, Beta A

Gašić: Utakmica sa Zadrom ima ogroman značaj

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je danas da će utakmica protiv Zadra u 14. kolu Jadranske lige imati ogroman značaj zbog "traumatičnog poraza" od Solnoka u prošlom meču.

Menja Duleta Vujoševića na meču u Zadru - Velimir Gašić

"Ovo je utakmica od ogromnog značaja, pogotovo posle traumatičnog poraza koji smo doživeli u Mađarskoj. Idemo u goste klubu koji ima veliku tradiciju i koji je u naletu, s obzirom da su zabeležili pobede u seriji. Osim nas, oni su jedina ekipa koja je dobila Split na njihovom terenu", rekao je Gašić za klupski sajt.

Gašić, koji će voditi ekipu umesto suspendovanog prvog trenera Duška Vujoševića, kazao je da pobeda njegovu ekipu ostavlja u igri za plasman koji priželjkuje i da se "jako dobro zna šta je osnovni cilj Partizana kada je ova sezona u pitanju".

"Čeka nas jedan ozbiljan protivnik, ali mi naprosto nemamo izbora, treba pre svega i jedino da svoju koncentraciju usmerimo na teren i da iz ovog specifičnog momenta izađemo fizički čvršći, da pokažemo da smo naučili određene lekcije i zabeležimo pobedu", kazao je on.

Skroče: Nema karata za Grobare

Direktor Zadara Branko Skroče potvrdio je da je na adresu kluba stigao zahtev Grobara da prisustvuju utakmici Zadar - Partizan, i rekao da im klub neće izaći u susret.

"Istina, primili smo imejl. Međutim, nismo smatrali da je potrebno da kontaktiramo one koji su poslali pismo, jer se ne radi o nekom službenom zahtevu. Dalje, prema propozicijama ABA lige klubovi ne smeju da se mešaju u navijačke zahteve, tako da smatramo kako do dolaska navijača iz Srbije neće ni doći", rekao je Skroče.

Partizan je u prvom delu sezone savladao je Zadar u Beogradu sa 81:74, a Gašić je istakao da je hrvatski klub kvalitetniji nego što je bio tada.

"Zadar ima vrlo kvalitetan i iskusan sastav, oni su sada kvalitetniji nego što su bili na početku sezone, što je i logično, ako se uzme u obzir da su doveli još dvojicu stranaca koji tada nisu bili u ekipi", istakao je Gašić.

On je dodao da Zadar ima izvanredan kontranapad koji igra na jedan atipičan način.

"Oni su ekipa koja ima izvanredan kontranapad i to igraju na jedan atipičan način. Treba da obratimo pažnju na deo igre u tranzitu, jer su veoma dobri šuteri i važno je iskontrolisati njihov ofanzivni skok".

Partizan će gostovati Zadru sutra od 20 sati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online