Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 15.11.2012.
23:35
Vestionline, Beta A

Vujošević: Preuzeli odgovornost i odradili do kraja

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle večarašnje pobede nad Bešiktašom sa 87:72 u Evroligi da su njegovi košarkaši na pravi način preuzeli odgovornost i da su posao konačno odradili do kraja.

"Časovi ljubavi" u Pioniru - Dule Vujošević

"Jako sam zadovoljan posle prve pobede u Evroligi, koju smo zaslužili. Kada je u pitanju celo takmičenje zaslužili smo mnogo više od ove jedne. Protiv CSKA, Barselone i Bamberga. Na pravi način je preuzeta odgovornost i posao je odrađen do kraja", rekao je Vujošević posle pobede nad Bešiktašem 87:72 u beogradskoj hali Pionir.

On je kazao da postoji u napredak u igri i da ekipa prepoznaje momente kada se utakmica lomi.

"Napredak postoji, prepoznaju se momenti kada se utakmica lomi i tada smo najbolji i u odbrani i u napadu. Ne može da se očekuje brz napredak, jer se u sportu ne poklapa vreme rezultata i rada. Kada će doći pravi rezultat, videćemo", kazao je trener crno-belih.

Vujošević je kazao da je novi košarkaš njegovog kluba Nemanja Gordić pokazao da će biti pravo pojačanje.

"Gordić je sa jednim treningom nije mogao da bude previše korišćen, ali smo njegovim dolaskom za duži period rešili problem plejmejkera. Krenuli smo u takmičenje sa mladom ekipom sa idejom da oni duže ostanu zajedno. Izuzetno nam je talentovana ekipa, koja je spremna da mnogo radi i da se trudi", kazao je Vujošević.

Hala Pionir nije bila puna, a Vujošević je rekao da u njoj protiv Bešiktaša nije bilo turističke publike.

"Videlo se da nema turističke publike, večeras je bila najbolja ove godine, nosila nas i najiskrenije im se zahvaljujem. Ovo su bili časovi navijanja i ljubavi", ocenio je Vujošević.

Partizan u sledećem kolu gostuje ruskoj ekipi CSKA u Moskvi u četvrtak, 22. novembra, dok Bešiktaš dočekuje Bamberg koji je poražen od Barselone 66:86.

Kunter: Partizan je igrao srcem, mi ne

Trener Bešiktaša Erman Kunter rekao je posle poraza od Partizana da su košarkaši beogradskog kluba odigrali srcem, za razliku od njegove ekipe.

"Partizan je igrao srcem, a mi nismo pokazali srce na terenu. Ako se ne borite na taj način ne možete da pobedite. Ako se budemo borili mi smo sposobni da se plasiramo u sledeću fazu", rekao je Kunter i dodao:

"Partizan nas je nadskočio, a mi smo prestali da se borimo. Na ovom nivou je nemoguće pobediti ako slobodna bacanja pogađate 44 odsto. Šteta, s obzirom da mi igramo drugačije", kazao je Kunter.

On je rekao da je crnogorskom reprezentativcu Vladimiru Dašiću potrebno da više igra kako bi stekao samopouzdanje.

"Dašić je za kratko vreme dobio četiri lične greške, bio je nervozan i nije mogao da pruži najviše. Imao je šest skokova, tu je bio dobar. Hteo sam da ga stavim na poziciju tri, ali je sa četiri faula teško igrao odbranu. Odradio je, ipak, dobar posao i potrebni su mu minuti da stekne još samopouzdanja", istakao je trener Bešiktaša.

POVEZANE VESTI

Petak 16.11.2012. 00:18
Grobari, podignite spomenik Vestermanu , najbolji je stranac , kog ste ikada imali.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online