Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 01.10.2012.
17:25
Vestionline, Beta A

Lazić: Biće teško protiv Zadra, puni su samopouzdanja

Trener košarkaša Crvene Zvezde Milivoje Lazić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč sa Zadrom u drugom kolu Jadranske lige, jer su oni puni samopouzdanja posle dobre igre protiv Partizana na početku takmičenja.

Svi kidišu na Zvezdu - Milivoje Lazić

"Očekuje nas veoma teška utakmica, Zadrani su se napunili samopouzdanjem, jer su u prvom kolu odigrali veoma dobro protiv Partizana. Mi smo izgubili u Splitu, zato sada imamo obavezu da u drastičnoj meri popravimo pristup i pobedimo", rekao je Lazić za klupski sajt.

Zadar je u prvom kolu Jadranske lige izgubio od Partizana sa 81:74 u Beogradu, dok je Zvezda poražena u gostima od Splita sa 87:81.

"Zadar ima odličan tim, bez istaknutih pojedinaca, ali popunjen na svim pozicijama. Jako su borbeni, često menjaju ritam, agresivni su i u odbrani i u napadu, igraju na kontranapade, a svoju šansu traže iz laganih poena i dobroj igri u tranziciji", kazao je Lazić.

Trener Zvezde je istakao da će u utakmici protiv Zadra mnogo toga zavisiti od njegovih košarkaša.

"Mnogo toga će zavisiti od nas samih. Šansu za pobedu vidim u angažovanom pristupu. Ako budemo pristupili na pravi način, to je šansa za uspeh, ne samo na ovom meču, već u celoj sezoni. Moramo da prikažemo veću borbenost, želju, da izgaramo na terenu i siguran sam da će se taj trud isplatiti", istakao je Lazić.

Trener Zadra Ante Nazor rekao je pred utakmicu protiv Crvene zvezde u Zadru da je beogradski klub jedan od favorita u toj regionalnoj ligi.

"Zvezda je jedan od favorita u ovom takmičenju i znaju da igraju košarku, ali mi ćemo odgovoriti na način koji je na tragu naše prve utakmice, pre svega energetski", rekao je Nazor, a preneli su hrvatski mediji.

Direktor Zadra Branko Skroče pozvao je navijače njegove ekipe da pokažu da su bolji od publike u Beogradu.

"Pozvao bih sve naše navijače da u svakom slučaju naprave sportsku atmosferu i da pokažemo kako smo bolji nego što je bila publika u Beogradu. Zamolio bih naše navijače da ne nose nikakve rekvizite sa sobom. Svaki pokušaj da utakmica nalikuje onoj u Beogradu biće sprečen", kazao je Skroče.

"Upravo smo dobili informaciju da su trener, klub, sudije i delegat utakmice u Beogradu kažnjeni, ali nama to ništa ne znači. Ipak, to pokazuje kako vođstvo ove lige neće dozvoliti da se takva situacija više ponovi", dodao je direktor košarkaškog kluba Zadar.

Zadar će dočekati Zvezdu sutra u 18.00 časova.

POVEZANE VESTI

Utorak 02.10.2012. 12:31
Nemoj se pravdati za poraz pre utakmice!Sto me nervira ovaj nas mentalitet.Uvek neka opravdanja!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online