Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.12.2011.
10:05
Vestionline, sportske.net A

NBA: Porazi Lejkersa i Čikaga

Noćas odigrano 12 mečeva, Dalas i Lejkersi startovali sa dva poraza, Bulsima nikako ne leži Golden Stejt. Riki Rubio odličan na debiju, solidna rola Darka Miličića. San Antonio pokazao zube, Kris Hemfris profitirao od razvoda sa Kim Kardašijan.

Minesota je ponovo izgubila, ali to nije vest. Vest je da su vodili tri minuta pre kraja protiv Oklahome, da su praktično ušli u ravnopravnu završnicu i pokazali mnogo više nego prethodne sezone.

Izgubili su jer je rival kvalitetniji, Durant i Vestbruk su kombinovali 61 poen, dovoljno za pobedu.

Na drugoj strani Rubio je pozdravljen ovacijama, ubrzao je igru "Vukova", 6 poena, isto toliko asistencija i 5 skokova. Miličić je počeo, završio sa 12 poena, promašio samo dva šuta. Peković nije dobio šansu.

Iznenađenje je poraz Čikaga u Ouklendu. Međutim, Bulsima nikako ne leže Voriorsi, Rouz je imao slobodno veče, a Kari i Monta Elis su odradili sjajan posao na obe strane terena. Čisto da podsetimo, i prošle godine je strašni Čikago, najbolji tim regularnog dela, pao na ovom gostovanju.

Isto u Kaliforniji, Sakramento je iskoristio sve muke Lejkersa i stigao do pobede. Gosti spori i beskrvni, Brajant je ubacio 29 poena, narugao se domaćinu, tvrdeći da utakmica nije nikakav derbi.

"Kakav derbi, tučemo ih gde god ih vidimo. Srećan sam kad vidim koliko se raduju zbog ove pobede", rekao je Brajant.

San Antonio je nokautiran u plej ofu od Memfisa, noćas su uzvratili. Ali najveća snaga Grizlija, tandem Rendolf - Gasol je potpuno podbacio, ukupno su dali 23 poena. To je bila razlika, u plej ofu je sam Rendolf imao 22 poena u proseku.

Dalas je pretrpeo težak poraz od Denvera. Šampion je nespreman, ne liči na sebe, bili su na -33 u trećoj četvrtini. Toliko su loši da se jedan od njihovih igrača Šon Vilijams ispovraćao uz opšti smeh. Iako gube, dobro su raspoloženi, prsten iz prošle sezone im niko ne može oduzeti.

Netsi su slavili u Vašingtonu, navijači domaćih su zviždali Krisu Hemfrisu tokom čitavog meča, u pitanju je naravno momak čiji je brak sa Kim Kardašijan trajao čitavih 72 dana.

Izgleda da mu je dobro činio, ubacio je 21 poen i uhvatio 16 lopti.

"Nemam pojma što mu zvižde, izgleda da su fanovi te emisije", rekao je trener Netsa Ejvori Džonson.

Toronto je odneo pobedu iz Klivlenda, prvi pik Kajri Irving nije se baš snašao predvodeći Kavse na debiju. Meč je završio sa 6 poena i 7 asistencija, ubacio je samo 2 od 12 šuteva.

U ostalim mečevima, Indijana je savladala Detroit koji nijednom nije vodio, Orlando je serijom trojki primorao Hjuston na kapitulacija. Brat Hido je pokazao da nije za staro gvožđe, ubacio je 23 poena.

Šarlot je u neizvesnoj završnici srušio Milvoki, Nju Orleans je odneo pobedu iz Arizone, pokazao da Sanse čeka teška sezona. Portland je dobio Filadelfiju kod kuće, blistali su Oldridž i Džerals Valas, ukombinovali su 45 poena.

Rezultati:

Golden Stejt - Čikago 99:91
Portland - Filadelfija 107:103
Sakramento - Lejkersi 100:91
Feniks - Nju Orleans 84:85
Dalas - Denver 95:113
San Antonio - Memfis 95:82
Minesota - Oklahoma 100:104
Šarlot - Milvoki 96:95
Orlando - Hjuston 104:95
Vašington - Nju Džerzi 84 :90
Indijana - Detroit 91:79
Klivlend - Toronto 96:104 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online