Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.09.2010.
13:28
Vestionline A

Lane i Žiga: Partizan može da iznenadi Arsenal

Srpski fudbaleri koji nastupaju u Engleskoj, Milan Jovanović i Nikola Žigić, smatraju da Partizan može da ostvari pozitivan rezultat u duelu sa Arsenalom u utorak u okviru 2. kola Lige šampiona.

Član Liverpula Milan Jovanović imao je priliku da igra protiv Arsenala već na startu Premijer lige, i on čak smatra da Partizan može do pobede u duelu sa "tobdžijama".

"Arsenal je fenomenalna ekipa koja igra možda i najlepši fudbal u Premijer ligi. Sve pokušavaju kroz igru pasova, a krasi iz izuzetna upornost. Nikada ne popuštaju, i sigurno je da Partizan očekuje veoma težak posao. Arsenal je fizički dominantna ekipa, ali bih voleo da Partizan odigra dobar meč. Ako budu disciplinovani, nadahnuti i organizovani mogu čak i do pobede. Međutim, za to im je potrebno da nadmaše sebe", rekao je Jovanović.

Sa druge strane, Nikola Žigić, član Birmingema, kaže da Arsenal ponekad želi da ponizi protivnika.

"Nema im ravnog u pas igri. Međutim, ponekad preteruju u tome jer često ne šutiraju sa distance već kao da žele da se ušetaju u gol. U Partizanu moraju da obrate pažnju na to. Ukoliko im se ne približe i dozvole im da razviju pas igru, 'crno-belima' se ne piše dobro. Iako neće igrati Fabregas, Van Persi i Volkot, imaju još puno sjajnih igrača, a posebnu pažnju Partizan treba da obrati na Nasrija, Aršavina, Šamaka i Rosickog", poručio je Žigić, koji je zadovoljan igrama u dresu engleskog kluba.
 

Kliši: Utakmica sa Partizanom će pokazati koliko smo ozbiljni


Fudbaler Arsenala Gael Kliši izjavio je da će utakmica sa Partizanom u Beogradu u 2. kolu grupe H Lige šampiona pokazati koliko je Arsenal ozbiljan tim u borbi za trofej u elitnom takmičenju.

Kliši smatra da je važno da Arsenal na gostujućim terenima ostvaruje pobede kako bi ekipa pokazala ozbiljnost.

 

"Dobro je što posle poraza od Vest Bromviča u Premijer ligi sledi gostovanje u Ligi šampiona. Znamo da možemo svakog da pobedimo kada igramo kako najbolje znamo.

Protiv Vest Bromviča je bio samo loš dan, ali ćemo već u utorak da se vratimo na pobednički kolosek. Naši igrači su sposobni za to", rekao je Kliši engleskim medijima uoči gostovanja u Beogradu.

Utakmica Partizan - Arsenal na programu je u utorak od 20,45 sati na stadionu "crno-belih" u Humskoj. 

Šampioni Srbije poraženi su u prvom kolu u Donjecku od Šahtjora minimalnim rezultatom- 1:0, Dario Srna iz slobodnjaka, dok je londonski Arsenal nadigrao Bragu sa ubedljivih 6:0. Fabregas je u Londonu postigao dva gola i definitivno neće igrati u Beogradu.

Crno-beli su sada maksimalno koncentrisani da se dobro pripreme za duel sa londonskim gigantom u kojem će tražiti svoju šansu da obraduju 30 hiljada navijača na stadionu u Humskoj.

Tabela Grupe H
Arsenal 1 1 0 0 6:0 3
Šahtjor 1 1 0 0 1:0 3
Partizan 1 0 0 1 0:1 0
Braga 1 0 0 1 0:6 0

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online