Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.12.2018.
17:34 >> 20:35h
Vestionline A

Sneg i Mačva zaustavili "Parni valjak"

U 21. kolu Superlige Srbije fudbaleri Partizana remizirali su sa Mačvom na stadionu u Humskoj. Veliki problem je pravio sneg koji je padao tokom celog dana...

MN Press
Stadion Partizana, pokriven snegom

Partizan: Kljajić, Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić, Nikolić, Rikardo. Klupa: Jovičić, Enake, Šehović, Smiljanić, Đerlek, Tošić, Ivanović.

Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić, Jeftić, Marić, Babić, Marković, Šušnjar, Gemović, Milosavljević. Klupa: Vićić, Gigić, Marveđo, Kosanić, Žakula, Stevanović, Lazarević.

Utakmica je odigrana u veoma teškim uslovima pošto sneg neprekidno pada ceo dan. Bilo je i priče da meč neće biti odigran, međutim dve ekipe su izašle na teren malo posle 18 časova.

Teren u Humskoj bio je u očajnom stanju, dva puta je duel prekidan da bi se očistile linije i u takvim uslovima bilo je veoma teško doći do gola.

To ne opravdava slabu igru Partizana, koji je pokušavao, ali nisu uspeli da slome otpor Mačve koja je igrala skoro sa B sastavom. Veliki broj prvotimaca kluba iz Šapca nije bio u stanju da odigra ovaj meč.

Crno-beli su od 44. minuta bili i sa igračem manje, pošto je Urošević dobio drugi žuti karton. To je dodatno otežalo posao ekipi Zorana Mirkovića, koja do kraja nije uspela da probije bunker Mačve.

Partizan je imao polušanse u prvom poluvremenu, a najbolju je propustio Urošević u 21. minutu. I Pantić je imao nekoliko pokušaja, a u 39. minutu isprečila mu se prečka.

Iako su u drugom poluvremenu imali igrača manje, Partizan je igrao bolje i konstantno su stvarali šanse u periodu od 50. do 65. minuta. Ipak, lopta nije htela u gol.

Do kraja su vicešampion Srbije imali još nekoliko polušansi, međutim mreža golmana Puletića je mirovala. Mora se spomenuti i čuvar mreže Mačve koji je branio odlično na ovom meču.

- Kraj utakmice!

Partizan nije uspeo da slomi otpor Mačve u ovim (ne)uslovima. To ne treba da bude opravdanje, crno-beli su odigrali slab meč protiv oslabljenog tima Mačve i na kraju su uzeli samo bod.

- 90. minut - Igraće se još 6 minuta!

- 86. minut - Meč prekinut! Navijači gađaju grudvama pomoćnika!

- 85. minut - Nikolić je šutirao glavom, a Puletić je dobrom intervencijom uspeo da sačuva gol.

- 82. minut - Odlična je ovo bila pozicija, Pantić je dobro šutirao iz slobodnog udarca, međutim lopta je zakačila nekoga u zidu i otišla je malo preko gola.

- 70. minut - Meč je ponovo prekinut! Čiste se linije na stadionu u Humskoj.

- 61. minut - Velika šansa za Zakarića! Krilni fudbaler Partizana izašao je jedan na jedan ispred golmana i šutirao je veoma loše. Lopta je otišla iznad prečke.

- 51. minut - Šušnjar je bio u odličnoj prilici ali Kljajić sjajno interveniše i sprečava vođstvo gostiju.

- 46. minut - Prva izmena u domaćem timu, umesto Gomeša ulazi Šehović.

- Poluvreme...

- 44. minut - Crveni karton za Uroševića!

Levi bek Partizana dobio je drugi žuti karton zbog starta nad Gemovićem. Partizan igra s igračem manje do kraja utakmice.

- 40. minut - Lukavim potezom pokušao je Pantić, međutim Puletić je dobro reagovao i uz pomoć prečke izbacio loptu u korner.

- 30. minut - Veoma loši uslovi za igru, sneg neprestano pada!

- 21. minut - Odlična prilika za Slobodana Uroševića, levi bek Partizana našao se ispred Puletića ali je šutirao veoma loše.

- 20. minut - Meč je prekinut!

Glavni sudija Aleksandar Živković iz Niša, zatražio je da se očiste linije terena.

- 15. minut - Velika šansa za Mačvu!

Lazar Ivić našao se u dobroj šansi, ali je šutirao veoma loše. Morao je fudbaler Mačve bolje da reaguje u ovoj situaciji.

- 7. minut - Prvi ozbiljniji udarac na meču! Zakarićje pokušao iz daljine, ali je Puletić bio spreman i odbranio ovaj udarac.

- Vremenski uslovi su veoma loši, sneg neprestano pada...

- Utakmica je počela...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online