Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 25.02.2018.
11:57 >> 15:10h
Vestionline A

Rodićev meč karijere, Zvezda slavila u Subotici (VIDEO)

Crveno-beli su se oporavili posle ispadanja iz Evrope. U Subotici, u derbiju kola, Zvezda je pobedila Spartak - 2:1 (2:1) i zadržala veliku prednost u odnosu na Partizan. Po teškom terenu, izabranici Vladana Milojevića odigrali su odlično, dominirali tokom celog meča.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
Postigao dva gola za samo tri minuta u Subotici: Milan Rodić

Meč kariejre odigrao je levi bek Milan Rodić, koji je postigao oba gola za lidera Super lige Srbije. Počelo je burno na Gradskom stadionu u Subotici. Već u trećem minutu dosuđen je jedanaesterac za Zvezdu posle faula nad Pešićem. Prvi strelac šampionata je uzeo loptu, ali pokazalo se nepisano fudbalsko pravilo da igrač nad kojim je napravljena najstroža kazne ne treba da šutira penal. Napadač crvneo-belih je samo okrznuo prečku. Promašaj u finišu meča u Moskvi protiv CSKA očigledno je uticalo na samopouzdanje Pešića.

Zvezda je na krilima odličnog kapitena Nenada Milijaša napadala, iskusni vezista je dva puta odlično izveo slobodan udarac, ali je briljirao na golu domaćina Ostojić. Kazna za promašaje je stigla u 39. minutu kada je Đuričin realizovao kontru "golubova". Ali, ni to nije poremetilo Beograđane. Za samo tri minuta, od 42. do 45. minuta levi bek Zvezde Milan Rodić je sa dva gola preokrenuo rezultat. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

U nastavku, Milić i Srnić su na startu drugog poluvremena imali velike prilike, ali je loš teren uticao da lopta ne pređe gol linjju. Spartak je u 62. minutu mogao do izjednačenja, ali Nikolić nije uspeo da matira Milana Borjana. Zanimljivo, Milojević je igrao sa domaćim igračima od starta. Le Talek, Donald i Boaći nisu igrali, dok je u nastavku u igru ušao Ben.

Zvezda ima 12 bodova više od Partizana, koji će imati priliku da protiv Zemuna opet vrati prednost na devet, šest kola pre kraja drugog dela šampionata.

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:2)

Strelci: 1:0 Đuričin u 39, 1:1 Rodić u 42, 1:2 Rodić u 45. minutu.

Stadion: Gradski. Sudija: Danilo Grujić. Gledalaca: 2.000.

SPARTAK: Ostojić, Stojković, Tekijaški, Kerkez, Vukčević, Jočić, Glavčić, Čečarić, Đuričin (od 90. Dunđerski), Dieng (od 83. Lučić), Nikolić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Srnić, Milijaš (od 75. Račić), Milić (od 68. Ben), Pešić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+4. minut - Kraj utakmice, pobeda Zvezde 2:1!
79. minut - Zvezda čuva prednost.

62. minut - Nikolić je mogao do izjednačenja, ali sa 10 metara šutira preko gola.

55. minut - Srnić je izašao sam ispred golmana, prevario ga, ali loš teren je uticao da lopta ne uđe u mrežu.

51. minut - Milić je bio u dobroj prilici posle greške domaćina, ali jedan igrač Spartaka sa gol linije je izbacio loptu. U nastavku akcije pokušao je Milijaš, ali nema gola. Zvezda želi do trećeg gola sa kojim bi verovatno rešila pitanje pobednika.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45+1. minut - Kraj prvih 45 minuta, čak tri gola. Zvezda vodi 2:1.

45. minut - GOOOL, Zvezda je preokrenula rezultat, opet Milana Rodić.

42. minut - GOOOL - Kratko je trajala radost "golubova". Milan Rodić je izjednačio posle sjajnog centaršuta kapitena Nenada Milijaša.

39. minut - GOOOL, Spartak vodi, strelac je Ognjen Đuričin. Kažnjeni Zvezdini promašaji.

35. minut - Ostojić fenomenalno brnai pokušaj Milijaša iz slobodnog udarca.

20.  minut - Krstičić je pokušao, ali ostaje 0:0. Nema golova, Zvezda opasna, napada, domaćin se brani.
14. minut - Nenad Milijaš je pokušao iz slobodnog udarca, dobro je šutirao, ali je Ostojić odbranio.
10. minut - Zvezda ima incijativu, ali nema golova u Subotici.

4. minut - Pešić šutira, lopta je okrznula prečku i otišla preko gol. Nepisano pravilo opet se ispostavilo kao tačno. da igra koji je fauliran ne treba da izvodi najstrožu kaznu.

3. minut - Penal za Zvezdu. Oboren je Pešić. Tekijaški je oborio prvog strelca lige. Sudija Grujić nije imao dileme, pokazao je na "belu tačku".

1. minut - Utakmica je počela.

Pogledajte u kom stanju se nalazi teren u Subotici!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online