Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.02.2018.
20:07 >> 23:40h
Vestionline A

Liga Evrope: Partizan poveo, ali stao! Po pobedu u Češkoj

U prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope Partizan i Viktorija iz Plzenja su u Beogradu igrali nerešeno 1:1 (0:0).

M. Todorović - Vesti
Leandre Tavamba, strelac jedinog gola za Partizan

Posle dva meseca su fudbaleri Partizana odigrali zvaničan meč i malo je nedostajalo da ostvare pobedu. Odlično su igrali protiv lidera češke lige i imali inicijativu. To su uspeli da krunišu u 57. minutu kada je Leandre Tavamba zatresao mrežu posle centaršuta Miroslava Vulićevića sa desne strane.

Činilo se tada da će crno-beli krenuti agresivnije ka protivničkom golu i pokušati još jednom da zatresu mrežu. Ipak, videlo se da Viktorija nije slučajno daleko prva u Češkoj ispred mnogo poznatijih Slavije i Sparte. Krenuli su gosti odlučno ka golu sa namerom da se neporaženi vrate iz Beograda.

U tome su uspeli u 81. minutu, kada su jedini put šutirali u gol. Strelac je bio Reznik posle odlične kombinacije saigrača. Od 85. minuta su izabranici Miroslava Đukića igrali sa desetoricom. jer je Mitrović dobio drugi žuti karton, pa ga neće biti ni u revanšu.

Igrao je Partizan hrabro, ali će istu takvu igru morati da pruži i u Plzenju, jer će morati da postigne barem jedan gol. Taj meč se igra sledećeg četvrtka.

Partizan - Viktorija 1:1 (0:0)

Stadion: Partizana.

Sudija: Tasos Sidiropulos (Grčka).

Gledalaca: 21.5678.

Strelci: 1:0 Tavamba (57), 1:1 Reznik 81.

Crveni  karton: Mitrović (Partizan) u 85.

Žuti Karton: Hrošovski (Viktorija).

Partizan: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Urošević, Jevtović, Pantić, Tošić, Suma (od 71. Ivanović), Janković, Tavamba (od 90. Marković).

Viktorija: Hruška, Reznik, Hubnik, Hejda, Lingberski, Hrošovski, Horava, Petržela (od 61. Zeman), Kolar (od 78. Čermak), Kopic, Krmenčik (od 90. Hori).

POGLEDAJTE TOK UTAKMICE

90+3. minut - Kraj utakmice. Konačan rezultat je 1:1.
90. minut - Izmena u Partizanu, izašao je Tavamba, a ušao Svetozar Marković. I Viktorija je napravila poslednju izmenu, umesto Krmenčika, u igri je Hori.
85. minut - Problem za Partizan, Mitrović je dobio drugi žuti karton, pa će crno-beli do kraja meča igrati sa desetoricom.
84. minut - Prvi žuti karton kod gostiju je dobio Hrošovski.

81. minut - GOOOOOL 1:1 strelac je Reznik.

78. minut - Druga izmena u Viktoriji, izašao je Kolar, a ušao Čermank. U ovim trenucima gosti imaju inicijativu i pokušavaju da poravnaju rezultat. Sa druge strane Partizan pokušava da zapreti iz kontre.
75. minut - Viktorija je ozbiljno zaprretila, jedan fudbaler je šutirao, ali se Mitrović bacio ispred lopte i izbacio je u korner.
71. minut - Prva izmena u Partizanu, izašao je Suma, a ušao Đorđe Ivanović.
61. minut - Prva izmena na utakmici i to u redovima Viktorije. Izašao je Petržela, a ušao Zeman.

57. minut - GOOOOOOL 1:0 za Partizan strelac je Tavamba.

53. minut - Prvi žuti karton na utakmici dobio je fudbaler Partizana Mitrović i to zbog prekršaja na sredini terena. Crno-beli su u nastavku krenuli odlučnije.
46. minut - Nastavljena je utakmica. Nije bilo izmena, pa ekipe igraju u sastavima u kojima su počele.
45. minut - Završeno je prvo poluvreme u kojem nije bilo golova.
35. minut - Najbolju šansu za Partizan je imao Sejduba Suma. On je prošao po levoj strani, šutirao iz neposredne blizine, ali je golman Hruška odlično intervenisao i izbacio loptu u korner.
19. minut - Krenuo je Partizan odlučno u utakmicu, ali za sada bez konkretnijih pretnji po gol Viktorije.
1. minut -Počela je utakmica.
20.31 - Šta je Miroslav Đukić rekao pred duel sa liderom češke lige pogledajte OVDE, a šta je trener Viktorije poručio svojim fudbalerima pogledajte OVDE.
20.18 - Nekoliko sati pre početka utakmice stvorile su se gužve ispred stadiona, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online