Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.09.2017.
15:06
D. Matić - Vesti A

Crvenu Zvezdu će u Kelnu bodriti i naši navijači iz Bilefelda: O porazu niko ne razmišlja

Za naše navijače iz dijaspore, pogotovo Nemačke, svakako najzanimljiviji duel u Ligi Evrope je onaj u Kelnu gde gostuje večeras Crvena zvezda. Prethodnih dana čitali ste u "Vestima" šta kažu naši brojni navijači iz Bona, Diseldorfa, Hamburga i drugih gradova, a sad su na red stigle i "delije" iz Bilefelda.

D. Matić
Jovan Miladinović i Darko Parlić

Iz grada na samom severu Vestfalije, u Keln stiže organizovana grupa od najmanje desetak Zvezdinih navijača, uglavnom fudbalera i članova uprave novoformiranog kluba Beli orlovi Srbija.
Jedan od vođa grupe i organizator ovog dolaska u Keln je Darko Parlić, zaslužni sportski radnik iz ovog dela Nemačke koji se uvek zalagao da Srbi imaju svoje klubove kako u Bilefeldu tako i u okolnim mestima. Kada su navijačke strasti u pitanju veliki je "delija", ali i simpatizer "orlova".

Često je putovao na utakmice Zvezde i reprezentacije kada bi oni igrali u Nemačkoj, ali i po Evropi i naravno u Srbiji što mu je omogućavao njegov rad u Turističkoj agenciji pa je tako lakše dolazio do prevoza i karata. Na SP 2006 i EP 2004 za omladince (U21) organizovao je velike navijačke grupe koje su dolazile na utakmice.

D. Matić
Prognozira 2:1 za Zvezdu: Mario Ostović

Teško do ulaznica

Ogorčenje i razočaranje što nisu uspeli da nabave veći broj ulaznica je veliko i među našim zemljacima na severu Vestfalije.

- Da je sve bilo drugačije sigurno bi nas bilo više, nikada nismo išli u ovoliko malom broju na

Zvezdine utakmice ili utakmice reprezentacije, ali to je sada druga priča - kaže Darko Parlić.

Iz ove grupe koja će bodriti Crvenu zvezdu u Kelnu uglavnom su svi optimisti i nadaju se pobedi našeg tima, a evo i njihovih prognoza. Branko Stanojlović je mišljenja da je Zvezdina slaba tačka odbrana, ali ipak veruje u pobedu i tipuje 3:1 za naš tim.

Slaviša Slović je uvek bio optimista tako i ovoga puta pa predviđa Zvezdinu pobedu od 2:1. Isti rezultat prognozira i Mario Ostović. Danijel Grubešić priželjkuje isti rezultat kao u Beogradu 1989 (2:0) i smatra da će se baš kao i tada utakmica odlučiti u drugom poluvremenu. Jovan Miladinović je jedini koji tipuje na nerešen rezultat (1:1).

- Ipak je to nemačka ekipa, a sa Nemcima uglavnom imamo loša iskustva, trema će učiniti svoje mada bih se jako radovao Zvezdinoj pobedi - iskreno će Jovan.

D. Matić
Podrška sa tribina: Bojan Smolenski

Za Darka Parlića nema dileme:

- Obe ekipe će ići na pobedu, ali slaviće Zvezda sa 2:0 jer ima bolje pojedince.

- Biće 2:1 za Zvezdu jer je u top formi, a Boaći će biti strelac jednog gola - smatra Danijel Lazić.

Isti rezultat (2:1) predviđa i Bojan Smolenski, jer će crveno-beli dati sve od sebe uz vatreno navijanje "delija" kako iz Srbije tako i iz dijaspore.

Uglavnom svi naši navijači širom dijaspore očekuju pobedu Crvene zvezde ili u najmanju ruku nerešen rezultat, o porazu niko i ne razmišlja.

Na fudbalerima u crveno-belim dresovima je da večeras na Rajn Energi stadionu želje armije svojih navijača pretvore u stvarnost i uknjiže tri boda.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online