Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.08.2017.
10:24
Vestionline, Sportski žurnal A

Vojvodina neće na teren ako joj bude sudio najbolji srpski arbitar

Nezadovoljsni deljenjem pravde Milorada Mažića na meču protiv Partizana iz Vojvodine su još jednom obavestili javnost o svim njegovim propustima na tom meču (po njihovom mišljenju) i najavili su da u slučaju da on ponovo bude delegiran za neku utakmicu "lala" ekipa neće izaći na teren bez obzira na posledice.

Vesti - M. Todorović
U Novom Sadu nisu zadovoljni odlukama Milorada Mažića

Saopštenje FK Vojvodina prenosimo u celosti:

- Povodom utakmice 5. kola Super lige Srbije, u Novom Sadu, između Vojvodine i Partizana, odigrane 13. avgusta 2017. godine, Vojvodina izražava veliko nezadovoljstvo suđenjem Milorada Mažića iz Vrbasa.

Pomenuti sudija je tendeciozno i navijački sudio ovu utakmicu, u korist gostujućeg kluba i na štetu Vojvodine.

Na ovoj utakmici sudija nije pogrešio u proceni dosuđivanja kaznenih udaraca, postignutog pogotka i slično, ali zato jeste u mnogo detalja koji ukazuju na to da je svesno i namerno sudio kako bi na taj način bio 12. igrač gostujućeg kluba.

Postignuti pogodak jeste regularan, ali pre toga sudija je propustio da dosudi prekršaj u korist našeg kluba, svesno svirajući nepostojeći prekršaj za Partizan.

Tako je postupio u više navrata i pokazao da nema iste principe i da na terenu nismo ravnopravni.

Vi, koji analizirate suđenje, polazite od činjenice da li je sudija pogrešio kod postizanja pogotka, kaznenog udarca i slično, a niko neće da se bavi stvarima koje mogu da budu bitne za celu igru, a to je da li je sudija pokazao želju da pomogne na bio koji način nekome od učesnika utakmice. Očigledno je da je Mažić bio na strani Partizana.

Nije problem samo poslednja utakmica nego i sve prethodne koje je ovaj sudija sudio Vojvodini protiv Partizana i Crvene zvezde.

Poslednje tri utakmice sa Partizanom sudio je Milorad Mažić i uvek je bila ista priča – pomoć Partizanu u svakom pogledu.

Na drugoj utakmici u Kupu Srbije propustio je da dosudi očigledan kazneni udarac za Vojvodinu kada je naš igrač Nikola Trujić bio nepropisno zaustavljen u kaznenom prostoru. Sigurni smo da je takva sistuacija bila na strani Partizana da bi to bio kazneni udarac, a još smo sigurniji da bi na evropskoj utakmici isto tako dosudio kazneni udarac.

Možda bi naš igrač promašio kazneni udarac, možda bi Partizan postigao još neki pogodak i prošao u finale Kupa Srbije.

To ostaje pitanje, ali sa postignutim pogotkom Vojvodina bi igrala finale Kupa Srbije. Mažić se stavio u položaj da spreči naše fudbalere da na terenu pokažu koliko mogu i koliko vrede.

U utakmici sezone 2016/17. godine, pred kraj prvenstva, kad je Partizan igrao sa Crvenom zvezdom za titulu prvaka mi smo bili kolateralna šteta.

Partizan je pobedio s 1:0, uz prekršaj nad našim igračem koji je napravio strelac tog pogotka.

Možemo da nabrajamo još neke situacije u kojima nas je Milorad Mažić oštetio, ali za to nema potrebe.

Vojvodina ovim putem zahteva da se Milorad Mažić više ne delegira za naše utakmice, jer nemamo poverenje u njega.

U slučaju da Milorad Mažić, ipak, bude delegiran, naša ekipa neće nastupiti, bez obzira na disciplinske posledice.

Na taj način želimo da zaštitimo naše igrače, članove kluba, navijače i sve one kojima Vojvodina znači mnogo - piše u pismu FK Vojvodina koje je preneo Sportski žurnal.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online