Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 25.05.2016.
10:54
Ž. Mutavdžić - Vestionline A

Kad SNS hobotnica počne da jede samu sebe, nastane Skupština FK Partizan

Sećate li se Erika? To je onaj dečkić koji kada pojede bananu postane Bananamen i natprirodno biće. Srpsko natprirodno biće - Frankeštajn, zove se Srpska napredna stranka. Posle Tominog "dosta" kumu Šešelju, iznikla je stranka, koja je posle nekoliko godina postala "čudovište", koje poput cunamija (taj izraz je prvi upotrebio Ivica Dačić, lider SPS-a) čisti sve što naiđe pred sobom. Na tom putu našao se i FK Partizan.

Tanjug
Ko je čiji, šta se "mulja" u Humskoj: Milorad Vučelić, Ivan Ćurković i Nenad Bjeković

Pre skoro godinu i po instalirana je uprava crno-belih na čelu sa anonimusom Zoranom Popovićem. A u najužom rukovodstvu kluba iz Humske: Miloš Vazura, Vojislav i Novak Nedić, Milorad Vučelić. Reklo bi se - idila. Posle Crvene zvezde i njenih Kokeza i Terzića, tu su ljudi iz miljea vladajuće moćne partije. Idealno, mirno more... 

Medutim, kao što predsednik Nikolić pre nekoliko godina u suzama reče: "Poraslo dete, osamostalilo se". A kad su mlađani Vazura, kadar SNS-a zalutao u fudbal, i Novak Nedić, generalni sekretar Vlade Srbije (i opet član SNS) do juče "dva oka u glavi", prijatelji i kumovi "porasli", nastaje haos, koji je kulminirao na Skupštini FK Partizan, prekinutnoj u utorak jer sukobljene strane nisu mogle da se dogovore i da odmrse Gordijev čvor. 

Kao što se nekada nije znalo ko pije i ko plaća u Crvenoj zvezdi, "Monti Pajton" se preselio nedaleko od Ljutice Bogdana, u komšiluk, u Humsku. U jednoj struji Vučelić i Vazura, pojačani "sivom eminencijom" kluba Žarkom Zečevićem, protežiraju Ivana Ćurkovica za predsednika. U drugoj struji, okupljenoj oko grupe koja sebe naziva "Crno-bela familija" kao kandidat za čelnog čoveka figurira Nenad Bjeković, bivši sportski direktor Partizana, koji je nekada tesno sarađivao sa Zečevićem i Ćurkovićem, a sada je udario na njih. Iza njih stoje, kako u Radnoj grupi Partizana tvrde, otac i sin Vojislav i Novak Nedić.

Ovde dolazimo do apsurda da se SNS bori između sebe za prevlast u klubu. Tako je to kad "čudovište" naraste do neslućenih razmera, onda počne da jede samo sebe. Kako će ovo da se završi, to čak, verujem, ni Aleksandar Vučić, koji sve zna - ne zna... 

A, običnim navijačima Partizana ništa nije jasno, ko je tu ko, šta žele, šta se "mulja"? Zar nije bilo logično da Vučić samo "lupi šakom o sto" i reši problem. A ne, naš premijer o tome ništa ne zna, neka nadležni daju odgovore, kao za "Savamalu" i "fantome" koji ruše (ne)legalne objekte usred noći...

Posle članstva u upravnim odborima javnih preduzeća (ko je rekao Bajatović), članstvo u sportskim klubovima, posebno Zvezdi i Partizanu, je tako "lepljivo" za političare i stranačke "vojnike".  A svi ulaze u to iz ljubavi. Pa, malo morgen, što bi rekao jedan počivši predsednik...

POVEZANE VESTI

Sreda 25.05.2016. 18:24
SNS je zlikovačko pljačkaška stranka koju predvodi sumanuti lopov , kriminalac i zlikovac Vučić .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online