Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.04.2016.
14:15
Tanjug, Vestionline A

Božović: Nisam uzbuđen što nema navijača!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da ne oseća uzbuđenje, iako njegov tim pobedom nad Čukaričkim ima šansu da osvoji 27. šampionsku titulu, jer neće biti navijača zbog kazne.

crvenazvezdafk.com
Može i bez publike: Miodrag Božović

- Konačno nam se pruža prilika da zvanično postanemo prvaci u ligi koja traje "tri godine". Bili smo prvi prošle godine, ali sada tek imamo priliku da proslavimo. Svesni smo šta nas čeka, Čukarički je ekipa za poštovanje i mogu svakog da pobede. Nadam se da ćemo pobediti i osvojiti dugo čekanu titulu - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić. 

On je poručio da žali što publika neće biti na sutrašnjem meču zbog kazne FSS posle nereda na 151. večitom derbiju. 

- Biće nam prvo takvo iskustvo ove sezone, ali šta je tu je. Moramo prvo da pobedimo da bismo slavili, u opticaju su poraz i remi, u fudbalu sve je moguće - rekao je Božović i dodao da se ne plaši eventualnog trijumfa Čukaričkog i "samo" šest bodova više. 

- Toliko se plašim da bih pristao da pred plej-of svi krenemo od "nule" - naveo je crnogorski trener. 

Prema njegovim rečima nema neki specijalan osećaj, iako Zvezda ima šansu da vrati titulu posle jedne sezone. 

- Nisam preterano uzbuđen, bili smo prvi sve vreme u prvenstvu. Evropske lige su interesantnije baš zbog punih stadiona i zbog toga žalim što će tribine biti bez navijača. 

Božović ističe da je Čukarički pravi primer kako bi jedan klub u Srbiji trebalo da funkcioniše. 

- Oni imaju gazdu, a tamo gde je gazda stvari se znaju. Obradović je pokazao kako jedan klub može da ima uspešne rezultate i uopšte da radi. Kada u kući nemate glavu, ona propada. Klubovi su svačiji i ničiji. 

On je kazao da se prvi strelac crveno-belih, ali i Superlige, Ugo Vijeira javio iz Portugalije i poručio da bi uskoro mogao da se vrati na teren posle povrede. Krilni fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić, inače bivši igrač Čukaričkog, naveo je da se nada golu i pobedi u sutrašnjem susretu. 

- Mislim da je odavno trebalo da budemo prvaci. Igramo protiv silno motivisame ekipe, ali bez obzira na to idemo da osiguramo titilu. Bilo bi lepše da sa navijačima proslavimo, nedostajaće puno. Želim gol Čukaričkom, dugo nisam bio strelac - zaključio je Srnić. 

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online