Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 20.09.2015.
12:44
Vestionline A

Mandić debitovao za Crnu Goru: Srbija mi je dala mnogo, vratio sam joj!

Još malo o "bučnom" stransferu iz Srbije u Crnu goru. Ispravan ili ishitren? Glavni akter ove epizode Staniša Mandić ponovio je u intervjuu za "Blic" da raskid saradnje sa "orlovima" nema direktne veze sa činjenicom da ga je šef struke mlade reprezentacije naše zemlje Tomislav Sivić izostavio sa spiska za kvalifikacioni ciklus za plasman na Evropsko prvenstvo.

instagram.com
Svetska titula osvojena sa "orlićima": Staniša Mandić

Tri nedelje kasnije, doskorašnji bitan šraf u selekciji Veljka Paunovića, debitovao je za seniorski tim Crne Gore. Utisak je...

- Fenomenalan! Osećao sam se kao da sam duže vreme sa reprezentativcima Crne Gore. Odluku sam doneo sam, ona je konačna, to je gotova stvar. Pre nego što sam odlučio da promenim reprezentativni dres razgovarao sam sa porodicom, prijateljima i ljudima iz kluba (Čukaričkog, prim. aut). Došli smo do zaključka da je to pravi potez - počeo je priču Mandić.

Rođeni Novljanin je svestan da je predmet komentara, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji, Podgorici i Herceg Novom, gde je rođen i Crnoj Gori.

- Znam da je stalo i jednoj i drugoj strani. Srbija mi je dala mnogo, a ja sam joj na neki način vratio. Završio sam sa omladinskim fudbalom, ovde sam dobio šansu da igram na višem nivou. Niko me nije ni zvao sve do momenta kada sam krenuo za Crnu Goru, onda me je kontaktirao Paunović. Rekao mi je da ostanem, ali mu je na kraju bilo jasno da je odluka konačna, te mi je poželeo sreću.

O oštroj reakciji Čuke na spisak "orlića" Mandić kaže da je upućena sa pravom.

- Puštali su ljude kada god je trebalo da se igra za Srbiju i nisu morali na ovaj način da nam se vrate. Nisam prihvatio poziv Crne Gore iz neke ljutnje, već zato što mislim da ću imati bolje šanse za budućnost. Trener Vladan Milojević mi je rekao da bi trebalo da mi bude čast što igram za A tim - podvukao je Mandić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 20.09.2015. 19:40
Stvarno mi je zao. Ali ne zbog Srbije i srpskog fudbala (koga i nema vise), vec zbog toga sto ce mlad covek, uz to sjajn talenat, ostati zarobljen u nekakvoj CG reprezentaciji. Dobro, i srpska zasluzuje, sada, pridev "nekakva", ali, njegovu ce drugovi iz Reprezentacije igrati na Evropskim i Svetskim Prvenstvima, a on nece. Steta, bio je savresno "kompatabilan" sa ostalim klincima. Trebao je (i morao) da isprati svoju generaciju i ostane sa njom. Ovako, mozda ce biti veliko ime Crnogorskog fudbala..ali sta to vredi kada ga na (reprezentativnom planu) nece nigde biti. Steta!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online