Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.08.2015.
10:44 >> 22:28h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Maksimović "izvisio" za Napoli, Ibra je ipak na prodaju

Prelazni rok ušao je u samu završnicu. Predrag Rajković je bio na pragu Galatasaraja, ali... Marko Lomić ne dolazi u crno-beli tabor. Čukarički u žestokoj krizi, ostavke na pomolu. Mitrović pronašao novi klub, Ibra ipak na prodaju, Maksimović ne ide iz Torina...

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

22.26 - Viktor Valdez ponuđen je Sevilji, ali je strateg španskog prvoligaša Enai Emeri odbio saradnju sa članom Mančester junajteda.
22.04 - Roberto Soldado predstavljen u Viljarealu. Nosiće broj devet.
21.36 - Nikola Maksimović neće promeniti sredinu ovog leta. Predsednik Torina Urbano Kairo potvrdio je ovu informaciju, tako da će srpski internacionalac ostati "bik" još jednu sezonu. Podsećanja radi, za usluge srpskog internacionalca silno je bio zainteresovan Napoli, ali je na kraju ponuda od 12 miliona odbijena.

21.21 - Samir Nasri neće napustiti Ostrvo i preseliti se u Inter. Menadžer veziste Mančester sitija Žan Pjer Berne demantovao je da je stupljeno u bilo kakav kontakt sa upravom kluba sa "Đuzepe Meace".

20.41 - Veleobrt u slučaju Zlatana Ibrahimovića. Iako je Mino Rajola, njegov agent, oštro demantovao navode da će Šveđanin napustiti PSŽ, "Dejli Mejl" ekskluzivno saznaje da su "sveci" spremni da prodaju napadača. Milan je pre svih upalio alarme, a tu su i Arsenal i Mančester junajted. Cifra za koju bi Ibra trebalo da ode sa "Parka prinčeva" u ovom momentu nije poznata. Sigurno nije ni mala...

19.58 - Slučaj "Mario Baloteli" je više nego jasan. Kontraverzni italijanski napadač je na izlaznim vratima Liverpula, a strateg "redsa" Brendan Rodžers nije želeo da komentarišespekulacije o njegovoj budućnosti.

- Mario zna svoju situaciju, nemam tu šta da dodam. Radije bih govorio o drugim igračima nego o njemu - rekao je Rpdžers, a prenosi "Fudbal Italija".

 

19.09 - Šta je rekao novi kapiten Real Madrida Serhio Ramos po produžetku saradnje pročitajte OVDE.

18.06 - Srpski defanzivac Stefan Mitrović se posle nepunih godinu dana rastao sa nemačkim Frajburgom i potpisao jednogodišnji ugovor sa belgijskim šampionom Gentom, prenosi "Voetbalkrant".

17.39 - Italijanski internacionalac Alesio Dijamanti stigao je u Votford na jednogodišnju pozajmicu, potvrdio je novi premijerligaš.
16.57 - Mateo Kovačić potepisao je četvorogodišnji ugovor sa Real Madridom, a poznato je i koliko će zarađivati - četiri miliona po sezoni!

16.23 - Sevilja se predomislila. Iako je bila i te kako zainteresovana za Fernanda Ljorentea, odustala je od pokušaja da visokog napadača dovede na "Ramos Sančez Pishuan". Kao razlog za ovakav epilog navodi se obeštećenje, pošto je Juventus tražio ogromnih 15 miliona. Sevilja je nudila svega osam, te će morati da potraži novo rešenje...

15.00 - Marko Lomić objasnio zašto ne dolazi u Partizan. Pročitajte OVDE.
14.40 - Pomalo zaboravljeni Miloš Krasić mogao bi da ode na pozajmicu u Bursu.
14.27 - Britanski mediji pišu da je Real Davidu De Hei ponudio 15 miliona evra da izdrži do kraja sezone u Mančesteru, kako bi, po isteku ugovora, kao slobodan igrač prešao u Madrid. "Đavoli" traže velikih 42 miliona evra, a Madriđani žele da sačekaju jedno leto i onda bez obeštećenja uzmu nekadašnjeg golmana ljutog gradskog rivala Atletika.
14.20 - Iako je bio na pragu Galatasaraja koji je bio spreman za Predraga Rajkovića da plati tražena tri miliona evra, navijači "crveno-belih" su stopirali transfer kapitena u Istanbul, pišu beogradski mediji. Poznata je netrpeljivost dva kluba posle ubistva navijača Zvezde Marka Ivkovića prošle godine u glavnom gradu Turske, pre košarkaškog meča crveno-belih i Galatasaraja.
14.16 - Mađar Balaš Džudžak novi je igrač Burse u koju je došao iz moskovskog Dinama. 
13.10 - Trener PSŽ-a Loran Blan ne veruje mnogo Ezejkelu Laveciju, a to bi mogli da iskoriste Arsenal i Mančester Junajted, koji su zainteresovani da Argentinca dovedu u svoje redove. Laveci je stigao u Pariz 2013. godine iz Napolija, ali nije se najbolje snašao u klubu sa "Parka prinčeva".
13.07 - Talentovani Argentinac Erik Lamela u drugom planu je u Totenhemu, pa "pevci" žele da ga prodaju, a za usluge veziste zaisnteresovan je Juventus. "Gaučos" je najbolje partije u karijeri pružao u Romi iz koje je leta 2013. godine za čak 30 miliona evra stigao na "Vajt Hart Lejn" gde se "izgubio.
13.05 - U Sampdoriju je stigao veteran Antonio Kasano, a sledeća "zvezda" bi mogla da bude Mario Baloteli. Kasano je pozvao Super Marija da mu se pridruži u timu iz Đenove. A, kako je protekao debi Kasana u dresu Sampdorije pogledajte OVDE.
11.50 - Vezista Reala Asijer Iljarmendi jednog nogom je u Liverpulu. Baskijac je višak u Realu, pogotovo posle dolaska Matea Kovačića iz Intera. "Redsi" bi trebalo da plate Madriđanima oko 22.000.000 evra za igrača koji se nije naigrao u belom dresu od dolaska iz Sosijedada 2013. godine.
11.44 - Real čuva štopere. Posle kapitena Serhija Ramosa, blizu produženja ugovora sa kraljevskim klubom je i Portugalac Pepe. On je ovog let abio na meti klubova sa Ostrva, pre svega Mančester junajteda, ali će najverovatnije da ostane veran klubu sa "Santijago Bernabeua".
11.42 - Kapiten Lacija Stefano Mauri produžio je ugovor sa klubom do leta 2016. godine.
11.40 - Bura na Banovom brdu. Kako piše portal mozzartsport.com, sportski direktor "brđana" Vladimir Matijašević blizu je odluke da napusti Čukarički posle očajnog početka sezone. Ostavku je najavio i trener Vladan Milojević. Šta se dešava u klubu koga su mnogi videli kao kandidata za titulu?
11.29 - Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da je Mario Baloteli slobodan da potraži novi klub. On je istakao da je Italijan višak u klubu i da ne postoji šansa da se predomisli posle očajne sezone kontroverznog italijanskog reprezentativca u Premijer ligi.
10.45 - Defanzivac Reala Serhio Ramos i zvanično je produžio ugovor sa Madriđanima do 2020. godine, saopštio je "kraljevski klub" na Tviteru. Kako tvrdi špasnki "As", Ramos će godišnje primati oko deset miliona evra, koliko je i tražio tokom pregovora. Ramos je od 2005. godine i dolaska iz Sevilje za kraljevski klub odigrao 445 utakmica i postigao 55 golova.
10.28 -  Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić izjavio je da se nekadašnji igrač crno-belih Marko Lomić neće vratiti u klub, jer nije ispoštovao postignut dogovor. Opširnije OVDE.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online