Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.08.2015.
11:09 >> 19:07h
Vestionline A

Fudbalski transferi: "Lažne bombe" na Ostrvu, De Hea na "ledu"

Klubovi "merkaju" iako je do kraja prelaznog roka ostalo još nešto više od dve nedelje. Šta očekujete od ostatka letnje fudbalske pijace? Pedro u Mančesteru, ali kom? De Hea ide za manje od očekivanog, Baloteli takođe. Druga šansa za Čičarita u Mančesteru, Soldado u "žutoj podmornici". Srpski stručnjak kandidat za klupu Grka.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

19.05 - Grčki mediji pišu da je srpski stručnjak Goran Stevanović jedan od kandidata za klupu Helena. Pored njega, tu su još Batistuta i Kecbaja. Nekadašnji trener Partizana je bio pomoćnik Iliji Petkoviću na SP u Nemačkoj. Vodio je grčku Veriju i reprezentaciju Gane.
18.00 - Nemački fudbalski bundesligaš Augsburg objavio je da je angažovao dosadašnjeg igrača Porta, reprezentativca Gane Danijela Oparea, prenosi Tanjug. Sa 24. godišnjim defanzivcem, koji je polovinu prošle sezone proveo na pozajmici u turskom Bešiktašu, potpisan je ugovor na tri godine, a finansijski detalji transfera nisu otkriveni.
17.25 - Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal potvrdio je da se golman David De Hea i dalje nalazi van tima i da će propustiti utakmicu protiv Aston Vile u drugom kolu Premijer lige. Holandski stručnjak nije uvrstio De Heu u konkurenciju za tim protiv Totenhema na otvaranju šampionata jer, kako je obrazložio, pouzdani čuvar mreže nije u potpunosti fokusiran na obaveze zbog spekulacija oko prelaska u Real Madrid.

16.41 - Dok čeka da kompletira transfer Matije Destra iz Rome, sportski direktor Bolonje Panteleo Korvino pregovara sa Vučicom i oko jednogodišnje pozajmice talentovanog Turčina Saliha Ulčana (19), fudbalera veznog reda.

16.23 - Atletik Bilbao je poslao ljude u Madrid po pojačanje! Klub iz Baskije je kontaktirao madridski Atletiko s namerom da otpočne pregovore o kupovini veziste Raula Garsije. On je jedan od Simeoneovih miljenika, ali konkurencija u timu Jorgandžija je paklena i neće biti veliko čudo ako Madriđani prodaju Garsiju.
15.53 - Posle Liona i Vest Hema, sada je i Vest Bromvič Albion krenuo u lovu na Federika Facija iz Totenhema, koji je imao razočaravajuću debitanstku sezonu na "Vajt Hart Lejnu" i Poketino jedva čeka da ga se reši. Totenhem ga je procenio na 11.000.000 evra, ali morao bi da ga zajedno sa Aronom Lenonom iskoristi za kupovinu Saida Berahina.
15.19 - Golman Rafael je višak u Napoliju posle dolazaka Reine i Gabrijela, a njegova budućnost je najverovatnije u Španiji. Nedavno se Espanjol raspitivao za njegove usluge, a sada je i Real Sosijedad izrazio nameru da ga dovede na pozajmicu. 
14.59 -  Dok završava transfer N'Žijea iz Liona za 17.000.000 evra, pregovara sa VBA oko Berahina, Totenhem se nada i dolasku Andrija Jarmolenka iz kijevskog Dinama kojeg prati već duže vreme. Londonski klub je spreman da plati 15.000.000 evra za Ukrajinca, ali Dinamov predsednik Surkis traži minimum 20.000.000 evra. U igri je i Stouk, mada im Jarmolenko nije više neophodan posle kupovine Šaćirija.
14.42 - Dugo čekano, sedmo pojačanje stiglo je u Crvenu zvezdu. Opširnije OVDE.
14.00 - Tata trener, sin kapiten... Tako to ide. Opširnije OVDE.
13.42 - Jutu Nagatomu, beku milanskog Intera, propale su gotovo sve opcije vezane za odlazak sa "Đuzepe Meace". Jedini izlaz mu je Sampdorija.
13.08 - Nemanja Kojić oprostio je dug Partizanu. O kojoj se cifri radi, pročitajte OVDE.
13.04 - Alesio Romanjoli očigledno nije "preležao" dečije bolesti. Sada je dobio i pretnje smrću. Opširnije OVDE.
12.59 - Fudbaler Totenhema Roberto Soldado karijeru će nastaviti u španskom prvoligašau Viljarealu. Soldado je danas doputovao u Španiju, gde bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Viljarealom u transferu vrednom 16 miliona evra. Ovaj 30-godišnji napadač je odbio ponude Sevilje i Benfike, jer je insistirao na prelasku u redove "žute podmornice".
12.36 - Omladinski reprezentativac Brazila Žerson novi je fudbaler Rome, potvrdio je danas rimski klub. Žerson ima 18 godina i igra na poziciji veziste, a prošao je kompletnu omladinsku školu Fluminensea. On će još šest meseci ostati na pozajmici u brazilskom klubu, jer je Roma u dosadašnjem prelaznom roku dovela dvojicu igrača van Evropske unije, Edina Džeka i Mohameda Salaha, koliko je maksimalno propisano u Seriji A
12.14 - Čičarito ostaje u Mančester junajtedu! Britanski mediji tvrde da je Argentinac ubedio Luja Van Gala da mu pruži još jednu, drugu šansu.

11.42 - Informacija koju je plasirao nemački "Bild" glasi - Šalke je odbio Juventusovu ponudu za Julijana Drekslera tešku 30 miliona evra! Transfer 22-godišnjeg veziste u Torino sve je dalji od realizacije, a "Stara dama" će se po svoj prilici okrenuti pregovorima sa Čelsijem, odnosno dovođenjem Huana Kvardada ili Ramiresa.

11.09 - Mario Baloteli je napunio 25 godina, a konkretne ponude NEMA! Mediji na Apeninima veruju da Sampdorija čeka finiš prelaznog roka ne bi li naterala Liverpul da ga pusti za male pare. Ni "Super Mario" nije u boljoj situaciji. Sigurno će Đenovljani probati da mu "skrešu" platu, jer su svesni u kakvoj se Italijan situaciji nalazi.
11.03 - Real Madrid igra igru sa Mančester junajtedom i po svemu sudeći će je dobiti. "Kraljevići" ne žele da plate 40 miliona evra za Davida de Heu, a pošto čuvaru mreže na kraju tekuće sezone ističe ugovor, Madriđani bi mogli da ga dovedu za džabe. Činjenica je da će "crveni đavoli" morati da popuste. Samo da vidimo, koliko? 
10.57 - Zanimljiva vest sa Ostrva. Tamošnji tabloidi počeli su da se bave spekulacijama da će Mančester siti pokušati da "ukrade" Pedra gradskom rivalu Junajtedu, a sve zbog činjenice da Volfsburg ne popušta kada je u pitanju Kevin De Brujne. Objektivno, teško je poverovati u ovako nešto, ali nije nemoguće...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online