Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.08.2015.
12:44 >> 22:01h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Rajković sve bliži Galati, Đurđević odjavio Partizan, Klop na Velodromu?

Fudbalska pijaca nije završena. Očekuje nas zanimljiv finiš letnjeg prelaznog roka. Napoli "zagrizao" za Maksimovića, De Brujne uskoro u Sitiju. Milivojević u Turskoj, rat Reala i Junajteda oko Davida de Hee, Pedro stiže u Mančester, ali ne na "Old Traford" već "Etihad". Trofejni trener "milionera" mogao bi da ugasi požar u Marseju. Nekadašji zlatni kadet neće u Partizan. Kapiten Zvezde bi uskoro mogao da obuče dres turskog velikana.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.50 - Mančester Junajted traži zamenu za Davida de Heu, a britanski mediji pišu da bi to mogao da bude Urugvajac Fernando Muslera iz Galatasaraja. Ukoliko on ode na "Old Traford" otvara se prostor za kapitena Zvezde Predraga Rajkovića da pojača redove turskog šampiona.
21.42 - Bivši napadač Partizana Nemanja Kojić potpisao je jednogodišnji ugovor sa turskim drugoligašem Gacijantepom, uz opciju da saradnja bude nastavljena i u naredne dve sezone. Pre crno-belih, Kojić je nosio dres Rada. "Grobarima" će da ostane u sećanju po golu u 90. minutu u prošlogodišnjem derbiju.
18.18 - Dosadašnji fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton mogao bi da potpiše ugovor sa Vest Hemom, preneli su britanski mediji.
17.47 - Napadač Vitesea Uroš Đurđević odbacio je mogućnost prelaska u Partizan. On je istakao da ne planira da se vrati u srpski fudbal. Zlatni kadet Srbije nikako da se izbori za veću minutažu u dresu kluba iz Arnema. On je karijeru počeo u mlađim kategorijama Zvezde, a u seniorskoj konkurenciji igrao je za Rad.
17.38 - Za nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije Miloša Kosanovića interesuje se Genk. Srpski štoper je trenutno član Mehelena.
17.35 - Venecuelanac Salomon Rondon prešao je u Vest Bromvič Albion za sumu od 17.000.000 evra koliko je ruski Zenit tražio na ime obeštećenja, što je novi rekord engleskog kluba. Rondon je sa VBA potpisao ugovor na četiri godine.
16.42 - Olimpik Marsej ostao je bez trenera posle prvog kola nove sezone. Argentinac Marselo Bijelsa je otišao, a kao naslednik se spominje trofejni trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop. Da li će Nemac da bude "vatrogasac" na Velodromu uskoro ćemo da saznamo...
16.40 - Iako je bio jednog nogom u Mančester Junajtedu, Pedro bi mogao da promeni pravac i stigne u redove gradskog rivala "građana", koji žele da iskoriste neodlučnost Luja van Gala. Ono što može da doprinese transferu je Ćiki Begeristajan, legelnda Katalonaca, koji je sada sportski direktor kluba sa "Etihada".

16.05 - Šef struke Totenhema Maurisio Poketino saopštio je Federiku Faciju da više ne računa na njega. Kao moguća opcija za Argentinca se pojavljuje Vest Hem.

15.34 - Talentovani Portugalac Rafael Gereira sada je na meti madridskog Atletika. Za usluge napadača Lorijena je zainteresovan i Pari Sen Žermen. 

14.52- Novo lice u Crvenoj zvezdi. Opširnije OVDE.
14.26 - Na pomolu je velika svađa velikana! Mančester junajted i Real Madrid ušli su u "rat" oko Davida de Hee. "Đavoli" navodno traže 35 miliona, a iz španske prestonice stigla je krajnje neprijatna poruka - ili ćete ga pustiti za 25 miliona, ili ćemo ga naredne sezone dovesti kao slobodnog igrača. Junajted je na potezu.
14.02 - Za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, sada člana "bratskog" Olimpijakosa zainteresovan je Fenerbahče. Prema pojedinim navodima, Grci su tražili osam miliona evra za otkup srpskog internacionalca, a Fener će to platiti s obzirom da je u više navrata trener isticao da je greška što to ranije nisu učinili, zbog čega su plavo-žuti, između ostalog, ispali iz trke za Ligu šampiona.

13.37 - Alesio Ćerći u više navrata isticao je ogromno nezadovoljstvo zbog statusa u Milanu. Još šest meseci će sigurno nositi dres "roso-nera", a ukoliko ne uspe da se snađe kod Siniše Mihajlovića sledi selidba u januaru.

13.27 - Jedna od najvećih transfer saga ovog leta gotovo da je završena. Džedan Šaćiri je na lekarskim pregledima u Stouku.
13.02 - Janga Mbiva se seli u Lion, Alesio Romanjoli u Milan, pa je vreme da Roma krene u potragu za štoperom. Kao najozbiljnijeg kandidata mediji u Italiji vide kapitena Intera Andreu Ranokiju. Cena popularnog "žapca" iznosi 15 miliona evra, što za "vučicu" ne bi trebalo da predstavlja problem. 
12.45 - Hoće li treća biti sreća za Žozea Murinja. Čelsi će poslati ponudu vrednu 42 miliona evra za Evertonovog defanzivca Džona Stounsa.
12.38 - Mančester siti želi da kompletira ofanzivnu liniju. Mediji na Ostrvu bruje - Kevin de Brujne pojačaće "građane", koji će za 65 miliona iz Volfsburga stići u redove Manuela Pelegrinija. Navodno se ovaj transfer odvija ubrzanim tokom, pošto u klubu žele da De Brujne debituje protiv Čelsija.
12.33 - Jedan Srbin je aktuelan "na čizmi". Napoli je ponovo krenuo u ofanzivu na Nikolu Maksimovića. Klub sa "San Paola" ponudio je 18 miliona plus bonuse, ali Torino traži 20 bez bonusa. Natezanje klubova iz Serija A će trajati, u to nema sumnje, a da li će Maksimović promeniti sredinu, videćemo...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online