Petak 7. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 06.08.2015.
12:08 >> 13:02h
Vestionline, Tanjug A

Terzić podneo ostavku zbog "delija" i prozvao Čovića!

Kapitulacija na Marakani! Ostavku na mestu generalnog direktora Crvene zvezde podneo je Zvezdan Terzić.

Tanjug
Ode i on: Zvezdan Terzić morao da odstupi pod pritiskom navijača

- U prepodnevnim časovima podneo sam ostavku. Odlazim jer su to od mene tražili navijači -  saopštio je Terzić na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić" i dodao:

- Odlazim tužan jer odlazim iz kluba koji volim i ponosan jer sam dao pun doprinos stabilizaciji kluba. Šest meseci sam radio bez plate, dao sam i svoj novac koji ne tražim nazad. Kada sam došao dug ke imao dug 52 miliona, a 2,2 miliona evra u blokadi. Preko 250 menica. Zvezda je bila klinički mrtva. I na skupštini sam rekao da može bolje uvek može bolje. Tada sam tražio vreme i strpljenje - rekao je Terzić u dahu.

Indirektno, Terzić je optužio Nebojšu Čovića da želi da prigrabi vlast i u FK Crvena zvezda.

- Ne znam zašto je Džaja pre godinu dana otišao iako je bio zadužen za sportski deo, a čovek koji je bio za finansije i obezbeđivanje licence za Evropu je ostao u klubu i sada se spominje kao novi predsednik. Tražili su da izgradim dvorac na livadi i to bez ikakvog materijala. Svestan sam da smo loše krenuli iako smo doveli odličnog trenera i nekoliko dobrih stranaca. Ali, trener Božović ima specifičan način rada da ekipa kasnije ulazi u formu. Znam da su hteli bolje ali kalendar takmičenja je urađen u raskoraku sa prelaznim rokom. Iako su navijači hteli stabilizaciju za 15 dana se sve promenilo. Ostaću da radim kao v.d da bi klub mogao da funkcioniše, prelazni rok se nastavlja i Donald i Plavšić će potpisati ugovore - rekao je Terzić, dodavši da će Miodrag Božović ostati šef stručnog štaba.

Terzić je dodao da su navijači insistirali da trener Božović ostane, uprkos tome što je najavio da će otići zajedno sa njim.

- Predstavnik navijača je na Skupštini rekao da je ova uprava najbolja, šta se desilo u proteklih 15 dana, ne znam odgovor na to pitanje. Navijači traže odmah rezultate, samim tim ostavke i naveli da ekipa igra slabo. Božović je nudio ostavku, ali navijači njegovu nisu želeli. Šizofren zahtev, kako su sami izjavili. Poznavajući snagu navijača, Upravni odbor nije hteo da se konfrotira sa njima i raspisao je izbore. Navijači se nisu složili i zahtevali su odmah ostavke. Novoj upravi želim sreću u radu i puno uspeha, zaključio je Terzić.

Pre Terzića, klub su napustilii: Slaviša Kokeza, Ivica Tončev, Branko Radujko i Predrag Ćulibrk.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.08.2015. 14:08
NE ZANIMA ME . Danas slavim veličansvenu pobedu mog Partizana . Šta me briga šta se dešava u lopovsko razbojničkom klubu ? Kako su sejali ako neka žanju . Dok je braće Vučić postojaće ali pre ili kasnije nema im spasa . Da neće možda da dovedu Jugovića , Stankovića , Duleta Savića ili nekog od MNOGO časnih Zvedinih ljudi ? Ne ko ima ponosa i časti taj sa Čovićem i Vučićem sigurno neće .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online