Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.05.2010.
07:59
Vestionline A

Ferguson se plaši Stojkovića?

Engleski mediji obrušili su se na golmana reprezentacije Srbije i čuvara mreže Vigana Vladimira Stojkovića posle njegovog izdanja na meču sa Halom (2:2), a neki od njih su otišli tako daleko pa su konstatovali da bi menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson trebao da se plaši njegovog učinka na "Stamford Bridžu" u poslednjem kolu protiv Čelsija.

Reprezentativni čuvar mreže Srbije našao na meti svojih navijača i ostrvske, mahom tabloidne štampe zbog nekoliko grešaka na utakmici sa Halom (2:2), a iako nije bio kriv ni za jedan pogodak koji je primio, sve je otišlo toliko daleko da ga je "Dejli ekspres" nazvao 'klovnom'.

"Trener Vigana Roberto Martinez je nepokolebljiv u svojoj nameri da protiv Čelsija na teren izvede 'klovna', bez obzira na to što je poslednji nesrećni nastup naterao čak i navijače Vigana da se podsmevaju Stojkoviću", piše ovaj list i dodaje da su navijači Vigana ironično pozdravljali čuvara mreže svaki put kada bi uhvatio loptu.

Menadžer "latiksa" Roberto Martinez ima drugačije viđenje stvari i stao je u odbranu svog golmana rečima da je Stojkoviću potrebno malo vremena da se privikne na ostvrski fudbal.

"Nije fer tako se ponašati. Vladimir se i dalje navikava na ovdašnju igru. On ima potpuno drugačiji stil od povređenog Krisa Kirklenda, koji je jedan od najboljih golmana u Engleskoj i koji bi nedostajao svakom timu. Međutim, Stojković je broj jedan Srbije, ide na Svetsko prvenstvo i igrao je u četiri velike lige. Nekad je jednostavno potrebno vremena da se naviknete, a to je teško kada dođete u novu zemlji i nemate veliku minutažu. U poslednjih 15 minuta meča, mislim da je počeo da se oseća bolje na terenu", rekao je Martinez posle utakmice.

Uzda se u čudo - Aleks Ferguson

Mančester junajted se nada odbrani titule i iznenađenju Vigana protiv Čelsija u poslednjem kolu Premijer lige, a britanski mediji uz puno sarkazma pišu da bi Aleks Ferguson morao da se plaši učinka golmana Vladimira Stojkovića.

Pojedini novinari su ironično primetili da je Ferguson, gledajući Stojkovića, verovatno pesimista pred poslednje kolo i ne veruje da Vigan sa takvim golmanom može da zaustavi "plavce" na "Stamford bridžu".

Za razliku od većine listova, koji su uzevši na zub Stojkovića između ostalog podsetili i na njegovu neuspešnu kratkotrajnu probu u Evertonu, "Eurosport" je u svom izveštaju jasno naveo da golman Vigana nije krivac za golove.

"Stojković je prihvatio loptu uz oduševljenje domaćih navijača. On trpi malo prozivki, ali uprkos traljavoj distribuciji lopti nije kriv ni za jedan gol", piše "Eurosport", koji u svom prenosu uživo na nekoliko mesta navodi da su golmanova ispucavanja bila prilično loša.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online