Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.04.2010.
11:25
Vestionline, Alo.rs A

Mesto u Zvezdi platio 40.000 evra i na kraju izvisio

Ono o čemu se decenijama priča po fudbalskim kuloarima, a teško se dokazuje, jeste činjenica da se mesto u timovima najvećih srpskih fudbalskih klubova - papreno plaća!

Redakciju lista "Alo“ je posetila porodica Nikolić iz Nikšića, 25-godišnji fudbaler Srđan i njegov otac Mirko (56), i tom prilikom su, uz određena dokumenta, iznete teške optužbe za prevaru na račun Vojislava Lalatovića (63), bivšeg sekretara stručnog štaba Crvene zvezde.


Prema rečima Mirka Nikolića, 17. marta 2009, Lalatović je od njega uzeo 40.000 evra kako bi preko veze ubacio njegovog sina, tada prvotimca Voždovca, u prvi tim kluba s "Marakane“! Od tog obećanja je prošlo više od godinu dana, a Mirkov sin Srđan nikada nije obukao dres sa Zvezdinim grbom. Naprotiv, Srđan od tada čeka poziv našeg trofejnog kluba i pauzira.


Sada Mirko želi da utera "pozajmicu“ Lalatoviću ali ovaj od njega beži, kako tvrdi naš gost, "kao đavo od krsta“.


"Priznajem, ispao sam ovca, najveća budala, ali sve to sam uradio kako bih pomogao rođenom detetu. Pa koji otac ne bi želeo da pomogne sinu, pri tom, talentovanom fudbaleru... Znam da će me mnogi sad pljuvati, reći će možda da sam hteo da prekršim zakon, da podmitim Lalatovića kako bi Srđan zaigrao u Zvezdi, ali sam i svestan da se u našem fudbalu samo na ovakav način dobija šansa u velikim klubovima. Uostalom, novac je moj, a ja nisam kriminalac, samo sam brižan otac. Kasno sam shvatio da sam prevaren, ali sam sada spreman da idem do kraja, pa neka i ja snosim posledice. Samo, Lalatović mora da odgovara za ovo", otvoreno će Mirko Nikolić.


Lalatović vraća novac

 

U međuvremenu, dok se čitava priča već nalazila na stranama, i bila već pripremljena za slanje u štampu, Mirko Nikolić je javio da ga je Vojislav Lalatović zvao i obećao mu da će mu u roku od 24 sata isplatiti kompletan dug.

Kao i svi oni koji su uradili isto, a Mirko tvrdi da ih ima mnogo i danas u Zvezdi, kontaktirao je tada s Lalatovićem.

"Prodao sam poslovni prostor u Nikšiću i dao sam Lalatoviću tih 40.000 evra. Tada mi je rekao: "Pola ide meni, pola Draganu Džajiću, kada posao bude završen!“. Neću da grešim dušu, Džaja tu možda nema nikakve veze, ne bi se on brukao za tako nešto, ali tako mi je rekao Lalatović.

Vreme je prolazilo i ništa se nije dešavalo. Kasnije me je Lalatović uveravao kako mom Srđanu sređuje mesto u nekom nemačkom klubu. Dva-tri dana sam ga čekao ispred kuće, želeo sam pare nazad, ali ništa. Konačno, predložio mi je da mi umesto vraćanja para da stan od 81 kvadrat, koji je u vlasništvu njegove majke i nalazi se u Francuskoj ulici, vredan 200.000 evra. Rekoh: "Prodaj ga ti pa mi vrati novac“. Posle njegovog insistiranja, pristao sam i na to, ali kada je trebalo da overimo taj papir, on se izgubio, više se ne javlja na telefon. Podneo sam krivičnu prijavu, a sada sve ovo saopštavam kako drugi roditelji ne bi naseli na slične priče", zaključuje Mirko Nikolić. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online