Nedelja 26. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.02.2015.
14:37
telegraf.rs A

Nikolić oštro po upravi: Ja sam klubu doneo 6 miliona evra, a vi?

Partizan je pre početka zimskog prelaznog roka imao čak petoricu napadača, ali je odlascima Fofane, Lazovića i Škuletića sva odgovornost spala na Kojića i mladog Šaponjića.

Vesti - M. Todorović
Ne misli da je titula na kocki: Marko Nikolić

Nedelju dana pre početka prolećnog dela sezone postavlja se pitanje da li je to dovoljno da se sačuva šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu?

Trener Marko Nikolić i pored manjka opcija u napadu neće odustati od borbe za titulu, a mladi stručnjak prokomentarisao je i izjavu potpredsednika kluba Milorada Vučelića, koji posle prodaje Petra Škuletića moskovskoj Lokomotivi rekao da je osvajanje titule stavljeno na kocku.

- Meni ta terminologija nije poznata. U sportu je sve proces, a ozbiljni ljudi, profesionalci koji žive fudbal i za fudbal, dnevno u njemu rade mnogo sati, imaju drugačiji ugao gledanja na stvari - rekao je Nikolić.

Problemi oko dolaska - odlaska

Mladi stručnjak nije uspeo da se dogovori sa novom Upravom kluba iz Humske oko transfera brojnih igrača, jer fudbalere koje je on predlagao čelni ljudi nisu prihvatili i obrnuto.

- Dobro je što smo razrešili dileme koje su dugo postojale. Nažalost, ne onako kako sam želeo, jer smo ostali bez dva bitna igrača. Nisam srećan zbog Lazovića i Škuletića, pogotovu je pogrešan tajming njihovog odlazaka, pošto u sportu nije kao u biznisu. Vreme je bitan faktor. Pokušali smo u dan i po da nađemo odgovarajuće zamene, međutim, bilo je teško. Sedam, osam igrača je bilo moja i želja stručnog štaba, ali nam nisu dostupni iz različitih razloga - poručio je Nikolić iz Turske i otkrio da nije želeo da dovede igrače bez detaljnog skautinga.

- Smartam da bi bilo neozbiljno i neprofesionalno da dovedemo nekog na osnovu gledanja dva ili tri sata video snimaka posredstvom interneta. U tu vrstu selekcije ne verujem. Ona selekcija u koju verujem donela je klubu 2.000.000 evra učešćem u Ligi Evrope, još 4.000.000 transferom Petra Škuletića, a mogla je da donese još 2.000.000 evra eventualnim odlaskom Lazara Ćirkovića u Anderleht, za koji - svakako - nije bilo vreme. A uz to je ostvaren takmičarski cilj učešćem u Ligi Evrope, osvajanjem jesenje krune i plasmanom u polufinale Kupa. U to verujem - zaključio je Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online