Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 08.02.2015.
14:32
P. Bajić - Vesti A

"VESTI" u Beleku: Orlandić želeo samo u Zvezdu

Zimski prelazni rok u Crvenoj zvezdi je završen dolaskom Petra Orlandića (24). Dosadašnji napadač Zete, iz Podgorice je poleteo ka Beogradu u petak rano ujutru, a posle obavljenih pregleda tog dana i potpisa ugovora, čime je postao sedmo pojačanje crveno-belih, uputio se u Tursku, u večernjim satima.

crvenazvezdafk.com
Rešenje za probleme u ofanzivi: Petar Orlandić
Vesti

Već oko četiri sata u subotu stigao je u hotel "Kalistu" u Beleku, a posle odmora, tokom popodneva, debitovao u dresu sa brojem 25. Odigrao je pola sata utakmice protiv Metalista iz Harkova (0:0).
 

- Još u sedam časova u petak je trebalo da krenem iz Podgorice, ali je avion poleteo sa zakašnjenjem od tri sata. Došao sam u Beograd, obavio sve što je bilo neophodno oko potpisa i ponovo otišao na aerodrom. Jeste bilo naporno, ali to je nebitno. Sada sam u Beleku i predstoji mi veliki rad. Što se pre uklopim, to će biti bolje za mene - rekao je Orlandić.

Ugovorom sa Crvenom zvezdom, obavezao se na troipogodišnju vernost, a mesečno će zarađivati 4.000 evra. On ističe da je zadovoljan prvom utakmicom u dresu novog kluba.

- Utisci su veoma dobri. Imao sam priliku i da odmah zatresem mrežu, ali najbitnije je da to činim na takmičarskim utakmicama. Meni tek predstoje dani dokazivanja. Znam kakva me konkurencija očekuje, da će biti izazov izboriti se za mesto u timu, ali to mi nije problem. Naprotiv, dodatno me inspiriše da budem još bolji. A, na treneru je da odluči šta je najbolje za tim u određenom trenutku.

Prošlu prolećnu polusezonu je Orlandić proveo na pozajmici u Izraelu, u ekipi Hapoela iz Tel Aviva, pre nego što se vratio u redove Zete i tokom jeseni upisao devet golova na 16 utakmica u šampionatu Crne Gore. Nedeljama se u srpskim medijima špekulisalo o tome da li će i kada Orlandić doći u Beograd. U igri je bila Crvena zvezda, ali se spominjalo i da bi mogao da pojača redove aktuelnog lidera šampionata Srbije.

- Ne, nije bilo poziva iz Partizana. Moja želja je bila samo Crvena zvezda. Možda je postojala mogućnost da dođem i ranije, ali nikad nije kasno. Trenirao sam u Zeti i ima još dovoljno vremena do prve utakmice u Super ligi. Na moje veliko zadovoljstvo sam ovde i, kao što sam i ranije rekao, na meni je da opravdam poverenje kluba koji mi je pružio šansu - zaključio je Orlandić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online