Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.12.2014.
12:32
Vestionline, goal.com A

Ako su Lovren i Baloteli pojačanja, šta su Kosta i Fabregas?!

Znate li ko je najveći pogodak, a ko promašaj proteklog prelaznog roka? Portal Goal.com je napravio listu odličnih, odnosno, očajnih procena klubova tokom odabira pojačanja. Možda ćete se iznenaditi.

AP/M. D.
Transfer pogodak: Aleksis Sančez, pokretač Arsenala
 

Dijego Kosta - Došao je na "Stamford Bridž" za 42 miliona evra. Muči se sa povredama, ali i takav postiže golove kao na traci. U prvenstvu je za Čelsi bio strelac 12 golova u uvodnih 17 kola.

Radamel Falkao - Došao je na pozajmicu iz Monaka sa opcijom otkupa ugovora, ali ako ovako nastavi, Mančester Junajted to neće učiniti. Mrežu je zatresao svega dva puta, a tek je nedavno odigrao celu utakmicu.

Aleksis Sančez - Došao je iz Barselone za oko 47 miliona evra i otplatio je svaki cent do sada. Najbolji je strelac tima i početna postava je bez njega nezamisliva. Odmah se uklopio u nemilosrdnu Premijer ligu.

Reuters
Pogodak misaona imenica: Mario Baloteli

Mario Baloteli - Stigao je iz Milana za 22 miliona evropskih novčanica i možda je najgore "pojačanje" sezone do sada. Brendan Rodžers je verovao u njega, ali vrlo lako bi mogao da ga otpišei na zimu, ali pitanje je ko će ga kupiti. Gol u Premijer ligi mu je misaona imenica.

Mario Mandžukić - Došao je iz Bajerna za 24 miliona evra i mnogi su bili uvereni da neće biti efikasan kao u Nemačkoj. Osvojio je trenera, saigrače i navijače. Najbolji je strelac ekipe sa 14 golova i niko više ne pita za Dijega Kostu

Ander Herera  - Stigao je iz Bilbaa za basnoslovnih 40 miliona evra, a nije čak uspeo da se izbori za mesto u početnom sastavu. Jednu utakmicu krene, pa bude zamenjen, a onda drugu ulazi sa klupe. Za toliko "love" morao bi da odlučuje utakmice.

Džejms Rodrigez - Došao je iz Monaka za 80-ak miliona evra. Briljirao je na Mundijalu i s obzirom na godine (23) mnogi su sumnjali da je to bio samo bljesak i da se neće izboriti za mesto u početnoj postavi Reala iz Madrida. Strelac je devet golova, osam puta je asistirao.

Adam Lalana - Došao je iz Sautemptona za 34 miliona evra i pokazao se kao jedan u nizu Liverpulovih promašaja. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje njegovi golovi i asistencije, ili koliko je puta bio u početnom sastavu.

Beta/AP/J.S.
Otplatio svaki uloženi evro: Sesk Fabregas

Sesk Fabregas - Stigao je iz Barselone za 36 miliona evra i čini se da je Čelsi jeftino prošao. Uz Azara i Kostu je ključan igrač, u ligi je u uvodnih 17 kola skupio 12 asistencija.

Luk Šo -  Došao je iz Sautemptona za nešto manje od 42 miliona evra. Konstantno je povređen, a i ono malo što je igrao nije oduševio.

Žeremi Menez  - Stgao je iz Paris Sen Žermena i to nakon isteka ugovora. Apsolutni je hit Serije A i najbolje Milanovo pojačanje! U polusezoni je postigao osam golova i tri puta je asistirao. Najbolji je strelac tima.

Dejan Lovren - Došao je iz Sautemtpona za oko 28 miliona evra i postao 11. najskuplji defanzivac svih vremena. Solidno je krenuo u Liverpulu, ali ubrzo je usledio raspad. Svi su se okrenuli protiv njega. Od navijača, medija...

Toni Kros - Stigao je iz Bajerna za 33 miliona evra. Odmah je postao neprikosnoveni član početne postave, čini sjajan tandem sa Lukom Modrićem, a od prvog dana deluje kao da u Madridu igra godinama. To može samo prava klasa.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online