Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 21.12.2014.
18:32
mondo.rs A

"Delije": Samo vas posmatramo!

Navijači Crvene zvezde u nedelju su na sednici Skupštine poslali jasnu poruku rukovodstvu kluba: "Pazite šta radite!". Pošto najtrofejniji srpski klub posrće iz godine u godinu, najvernije pristalice crveno-belih rešile su da se ozbiljno uključe u funkcionisanje kluba i pokušaju to da zaustave. Tražili su dva mesta u Nadzornom odboru i dobili ih, tako da će imati detaljan uvid u način poslovanja i moći će da, kako navode u saopštenju, "preventivno reaguju".

youtube.com/MojaCrvenaZvezda
Pristalice Crvene zvezde upozorile čelnike kluba
 

"Iskustvo nam pokazuje da su se proteklih godina mnoge stvari događale jer su prave reakcije kasnile i da ubuduće u interesu Crvene zvezde moramo da delujemo i preventivno".

Tokom sednice Skupštine za govornicu je izašao predstavnik "delija", koji je pročitao saopštenje navijača crveno-belih, a koje prenosimo u celosti:

"Pre 10 dana održani su treći neposredni izbori za predsednika kluba. Na izbore je izašlo 243 člana ili 6,32 odsto aktivnog članstva kluba. To je manje od 1% ukupno učlanjenih od 2010, kojih ima oko 25.000. Nezainteresovanost članstva nam govori o padu poverenja u Zvezdu.

Od raspisivanja izbora u julu do njihovog održavanja u decembru bilo je sasvim dovoljno vremena da se utvrde problemi, predlože ideje, razrade programi, odaberu pravi kadrovi, obezbede garancije... Takođe, bilo je i vremena da se sve to predstavi Skupštini i širem članstvu. Ipak, to nije urađeno na način na koji treba i to je poslalo poruku da izbori i rukovođenje klubom nisu shvaćeni u potpunosti ozbiljno i odgovorno. Rezultat toga su mala izlaznost i nikakva podrška, a u javnosti je stvorena sumnja u izbor rukovodstva i njihove namere.

Umesto zdrave komunikacije unutar kluba i članstva, dešava se da se o klubu informišemo sa portala, iz kolumni i anonimnih pisama...

Nadzorni odbor

Nadzorni odbor FK Crvena zvezda proširen je za dva predstavnika navijača i jednog člana sekcije veterana, a čine ga: Milovan Stanišić, Dragan Milošević, Branimir Ševčik, Ratko Piljak i Milan Šutić.

Buduća uprava kluba mora da bude svesna da je slaba izlaznost i mala podrška predsedničkom kandidatu njen prvi problem, jer izaziva sumnju u njihov odnos prema klubu i namere da rade u interesu Crvene zvezde.

Danas je klub u najtežoj situaciji u svojoj istoriji, jer je i pored osvojene titule, izgubljeno i poverenje velikog dela zvezdaša koje mora biti povraćeno! Situacija je teška, rokovi kratki, a izazovi veliki. Zato, mi najverniji navijači kluba, imamo obavezu da odgovorno delujemo u ovom trenutku.

Želimo da podesetimo da su tokom proteklih godina Zvezdu vodili ljudi koji se vode kao legende kluba i veliki zvezdaši, ugledni ljudi, domaći i strani privrednici, pa smo danas dovedeni u situaciju da je naš klub urušen u svakom pogledu. Iz svega toga naučili smo da ne budemo robovi predrasuda i zato nemamo problem da bilo ko dobronameran i sposoban stane na čelo kluba i pokuša da stabilizuje klub i vrati Zvezdu na pravi put.

Morate da znate da će vaš rad biti vrednovan prema vašim potezima i rezultatima. Iskustvo nam pokazuje da su se proteklih godina mnoge stvari događale jer su prave reakcije kasnile i da ubuduće u interesu Crvene zvezde moramo da delujemo i preventivno.

I da zaključimo, na vama je obaveza i odgovornost da povratite poverenje zvezdaša i podignete ugled kluba. Na tom putu, mi vam sigurno nećemo stajati, ali na svakom drugom sigurno hoćemo!".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online