Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 15.10.2014.
11:46
Beta A

Albanski fudbaler: Plašili smo se za sopstveni život! Bane nas je branio

Reprezentativac Albanije Sokolj Cikaleši rekao je da su fudbaleri strahgovali za svoje živote tokom nereda na stadionu Partizana u Beogradu ukvalfikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Juriš ka svlačionici: Albanski fudbaleri
 

"Bilo je gadno, bojali smo se za život! Bilo nas je strah da srpski igrači ne iskidaju našu zastavu, zbog toga je došlo do celog sukoba", rekao je Cikaleši za goal.com.

Fudbalske reprezentacije Srbije i Albanije sastale su se sinoć u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali je meč krajem prvom poluvremena prekinut zbog provokacije gostiju.

Albanci: Srbi, hvala vam za tri boda!

"Nismo se osećali sigurno, tek smo u službenim prostorijama stadiona bili mirni i spokojni. Četiri naša igrača su povređena u tuči s navijačim na terenu. Posle toga nismo bili spremni opet da izađemo na teren. Da, bila je opcija da se nastavi, ali mi nismo hteli", kazao je on.

Cana: Napadnuti smo, kaznite Srbiju!

Utakmica Srbija-Albanija prekinuta je u 42. minutu, pošto se nad terenom pojavila mala letelica - "kvadrokopter" na daljinsko upravljanje. Na platnu koje je bilo zakačeno za dron bila je mapa velike Albanije u boji s crnim dvoglavim orlom, sa leve strane fotografija osnivača moderne albanske države i prvog premijera
Ismaila Ćemalija, a sa desne Ise Boljetinija, albanskog nacioanliste iz 19. veka.

"Ja sam, kao i cela klupa za rezervne igrače, utrčao na teren, ali u sukobima nisam učestvovao, dakle niti sam udaren, niti sam ja nekoga udario", rekao je Cikaleši.

Oko dva sata nakon utakmice reprezentacija Albanije pod jakim policijskim snagama ispraćeni su na aerodrom i odatle su odleteli za Tiranu, gde im je priređen doček..

"Srpski su igrači kasnije bili zaštitnički prema nama, pogotovo (Branislav) Ivanović koji nam je čak došao i pre utakmice u svlačionici i kazao 'To je samo utakmica'. A potez (Stefana) Mitrovića nas je sve iznenadio", kazao je fudbaler Splita.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.10.2014. 12:04
"potez (Stefana) Mitrovića nas je sve iznenadio" A sta je trebao mitrovic da uradi? Da se pokloni zastavi i stane mirno? More jebem li vam sve zivo i najmilije arnautsko!!!!!!!!!!!!!!!!
Sreda 15.10.2014. 16:26
"..... 'To je samo utakmica'. A potez (Stefana) Mitrovića nas je sve iznenadio", rekao je reprezentativac Albanije Sokolj Cikaleši..... Aло неандерталци....па шта сте мислили да ће Митровић урадити? И ово што је урадио....руке му се позлатиле !!! А да сам ја била на његовом мјесту још бих јавно скинула шорц и том крпетином обрисала дупе.....па би били ....квит !!!
Sreda 15.10.2014. 16:15
"....Bilo je gadno, bojali smo se za život! Bilo nas je strah da srpski igrači ne iskidaju našu zastavu....." ОД КАДА ЈЕ ТО МАПА велике албаније СА ЦРНИМ 2-ГЛАВИМ ОРЛОМ И ЛИКОВИМА ДВОЈИЦЕ АЛБАНСИХ НАЦИОНАЛИСТА...АЛБАНСКА ЗАСТАВА???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online