Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 26.09.2014.
16:57
telegraf.rs A

Albaniju u Beogradu bodri 2.000 navijača?!

Novinska agencija "Naše Preševo" najavljuje da se sprema organizovan dolazak albanskih navijača na utakmicu protiv "orlova" u Humskoj.

Spremni za put u Beograd: Navijači Albanije
 

Varnice i podgrevanje vatre uoči duela između Srbije i Albanije u Beogradu, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, je već počelo, a tiče se dolaska albanskih navijača na stadion Partizana kako bi pružili podršku svom nacionalnom timu koji je fantastično započeo kvalifikacioni ciklus.

Kako prenose domaći mediji koji se pozivaju na novinsku agenciju “Naše Preševo” u prestonicu Srbije najavljen je dolazak 2.000 pristalica selekcije koju sa klupe vodi Đani de Bjazi, a ta informacija je predstavljena kao pouzdana, čak se nalazi i izjava jednog od organizatora te akcije.
 

"U ponedeljak smo krenuli sa prikupljanjem podataka o imenima zainteresovanih za gostovanje u Beogradu. Interesovanje je ogromno i moraćemo da primenimo selekciju, jer ne želimo da vodimo ljude koji samo žele da gledaju utakmicu. Osnovni uslov je da svi imaju preko 20 godina", kazao je navodno neimenovani izvor novinske agencije sa juga Srbije.

Oni bi se u tom slučaju okupili u Tirani, a njima bi se u Srbiji pridružilo još oo 500 navijača iz Prištine, Preševa, Bujanovca, pa čak Niša i Vranja.

Najspornija stvar je ovde što dva saveza, srpski i albanski, pokušavaju zbog toga što je ovo svakako utakmica visokog rizika, da se dogovore da na meču u Beogradu ne bude simpatizera reprezentacije Albanije, a da u Tiranu ne putuju srpski navijači, kako bi se olakšala organizacija utakmice i bezbednost svih na stadionima.

Ipak, odluka o tome još uvek nije doneta i dva saveza se i dalje nalaze u pregovorima, ali očigledno je da je neko poželeo da tri nedelje pre ovog meča doda malo ulja na vatru i samo oteža posao onima koji se trude da sve prođe u miru.

POVEZANE VESTI

Petak 26.09.2014. 17:29
Ne bi me iznenadilo, da vlasti Srbije zabrane srpskim navijacima, da prisustvuju i u Beogradu i u Tirani. Samo da se uvuku u gu...u fasistickoj uniji!
Petak 26.09.2014. 17:26
Opet zabranjuju komentarisanje pederbala!! Vesti su izgleda stjegonose homoseksualizma? Zdusno se zalazu da provode ovo sto NAJ ODVRATNIJA VLAST SRBIJE podrzava! Gnjide pederske, uzalud vam trud!!! Podrivat i nagrizat cemo vas skroz dok vas ne srusimo! Vucicu, tvoja homoseksualna vlast ce pasti! Crknite skupa sa pederima!!! Kaze njemacki poslanik peder, da pederi tesko zive u Srbiji!? Bog u Svetom pismu u 3. Mojsijevoj knjizi, u 20.poglavlju, u 13.om redku kaze da homoseksualci NE TREBA DA ZIVE!!! Da ih se kamenuje!!!
Petak 26.09.2014. 18:12
tu će biti kao kod svoje kuće... možda i sigurniji.. A mogao bi pizdousti da naredi vođama "cigana" i "grobara" da se organizuju, pa da broj "navijača albanije" bude i veći ? Ipak mu dolazi matična reprezentacija u "goste" pa je greota da ih ne dočeka kao pravi "domaćin"...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online